banner392

Pamukova’da yağmurdan sonra Yenice Mahallede Logarlar taştı.

Pamukova’da 5 yıl önce 56 milyon tl gibi yüksek paralar ödenerek yapılan kanalizasyon sistemi yağmurlardan sonra taştı ve yakın evleri lağım suları bastı.

Pamukova’da yağmurdan sonra Yenice Mahallede Logarlar taştı.

Pamukova Yenice Mahallede İstasyon Caddesi yakınlarında tren yollarında yapılan çalışmalar sırasında da logarlardaki atıkların geçiş yolunun da kapatılmasından sonra geriye tepmesi sonucu evlerin atık sular altında kaldığını söyleyen mahalle sakinlerinden Fethi Camcı:

“Burada yatay geçiş vardı. Bu borular aşağıya böyle geçiyordu. Sonra Demir Yollarının Müteahhidi oralara beton kazıklar çakarak bunun önünü kapattı. Kapattıktan sonra buradan lağım suları taşmaya başladı. Ben Saskide yetkile arkadaşlara söyledim. Geldiler bu tarafa geçici olarak boru attılar. Ters tarafa. O taraf 200 yüzlük olduğu için, bu taraf 400 lük olduğu için. Burası Pamukova’nın yüzde 90 ana hattı. O taraf suları çekmiyor. İki gündür yağan yağmurda benim evimin giderlerini çıkarmak zorunda kaldım. Gece nöbet tuttum burada. Görüyorsunuz pisliği benim evimin yanına kadar girdi. Hatta arka tarafa girdi. Logarlar şişti. Burada görüp hissettiğiniz gibi çok pis koku var burada. Biz bayramda dışarıya çıkamadık. Torunlarımız var onlar oynamak istiyorlar ben çıkarmıyorum. Biz koronavirüsten korunuyoruz bakın şu pisliklere ondan daha kötu burası. Yetkilileri arıyoruz bize söz veriyorlar ne gelen ne giden olmuyor. Bu Saskinin görevi gelip inceleme yapıp çözüm bulsunlar. İstiyoruz”dedi.

LOGARLAR TAŞTI VE İŞTE O GÖRÜNTÜLER. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2021, 16:52

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER