banner392

Ziraat Odası Başkan ve yönetimi Muhtarlarla bir araya geldi.

Pamukova'da Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya ve Yönetim Kurulu üyeleri bilgi alış-verişinde bulundular.

Ziraat Odası Başkan ve yönetimi Muhtarlarla bir araya geldi.

Pamukova inançlar tesislerinde öğle yemeğinden sonra gerçekleşen yemekli toplantıda Ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya muhtarlara hoş geldiniz konuşması yaptı.

“ Odamazın Meclis Toplantısı vardı. Pandemiden sonra bira araya gelelim dedik. İlk toplantımız bu. Muhtarlarımızıda çağıralım dedik. Odayla ilgili bizden bir istekleri vardır veya oda ile ilgili bir şikayetleri varsa aramızda tartışalım dedim. Muhtarlaım sizlerle birlikte çalıştığımız sürece sizlerden çok destek gördüm. Sizelerden Allah razı olsun. Çok zorluklar sıkıntılar çektik. Büyük bir çoğunluğunuz bize destek verdi. Hala daha veriyorsunuz. Bu konuda size minnet borcumuz var. Şimdi de bizden Ziraat Odası olarakta herhangi bir şikayetiniz varsa veyahut ta bizden bir isteğiniz varsa burada bize söyleyebilirsiniz. Size her zaman yardımcı olmaya size çaba göstermeye biz hazırız. Biz nerde çiftçilerimiz varsa, Muhtarlarımız varsa biz orda varız. Onlar yoksa biz orda yokuz. Katıldığınız için ayağınıza sağlık çok teşekkür ediyoruz”dedi.

BAŞKAN YAŞAR ULUKAYA MUHTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ.

Muhtarlara yapılan toplantıdan sonra tesislerde çayda içildi ve güncel konular üzerinde sohbetler de yapıldı.

TOPLANTIDAN GÖRÜNTÜLER

 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER