banner392

‘Ferudun Turan iddiaları’ haberine karşı binayı yapan firma sahibi de yargıya gidiyor.

Pamukova Cumhuriyet mahallesinde Cevat Keser’in yeğenine ait olan yerin Cevat Kesere ait olduğu iddiası ile basına çıkan haberlerden rahatsız olan binayı yapan inşaat firmasının sahibi de, iddiada bulunanlar hakkında yargıya gidiyor.

‘Ferudun Turan iddiaları’ haberine karşı binayı yapan firma sahibi de yargıya gidiyor.
 Pamukova Cumhuriyet mahallesinde Cevat Keser’in yeğenin olan ve yerin başkasına satıldığı halde yerin Cevat Kesere ait olduğu iddiası ile basına çıkan haberlerden rahatsız olan binayı yapan inşaat firmasının sahibi de, iddiada bulunanlar hakkında yargıya gidiyor.
 
Bazı internet sitelerinde Eski Belediye başkanı H. Ferudun Turan tarafından ileri sürülen iddialarda Cumhuriyet mahallesinde yapımı devam eden 4 katlı inşaatın ticari alan gibi gösterilerek rant elde ettiği ileri sürülmüştü.
 
Başkan Cevat Keser in haber üzerine yerin ticari alan olduğunu belgeleri ile açıklaması ve yalan haber üzerine yargı yoluna gideceğini söylemesinden sonra, şimdi de inşaatı yapan firma sahibi Murat Bilal “yalan haberle itibarımıza gölge düşürenler hakkında maddi ve manevi tazminat açacağım. Avukatıma söyledim gerekli şikayetimizi mahkemeye verecek” dedi.
 
Pamukova’nın ileri gelen inşaat firmalarından olan Genç Yapı’nın sahibi Murat Bilal kanunsuz işlerle bizim işimiz olmaz. Bu güne kadar çok sayıda inşaat yaptık. Hiç birisi hakkında şikayet almadık” dedi.  
Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2013, 00:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER