banner392

İkra Yemek Adım Adım Kapasite Arttırıyor

Pamukova da faaliyet gösteren İkra Yemek, yeni aldığı tablot yemek ihalesi ile kapasitesini arttırdı. Pamukova da hızlı tren alt yapları ve zemin etüt çalışması yapan GİO-TEKNİK, TCG yapı ve TEMEL TAŞ yapı firması çalışanlarının tablot yemek işlerini aldı.

İkra Yemek Adım Adım Kapasite Arttırıyor
Milli Eğitim den sonra aldığı en kapsamlı iş olan bu ihale sonucunda toplam 464 kişiye yemek verecek olan firma sahibi yetkilisi Hüseyin Şahin:
“Aslında bizim 300 m2 lik tabldot yemek firmamızda 15 bin kişeye yemek verebilecek kapasitemiz var. Firmamızın alt yapısı, zenginliği ve TSE, ISO gibi belgelerimizle, İşyeri temizliği ve hijyen konusundaki titizliğimizle yemek üretimine büyük önem vermekteyiz. Uzun süredir Milli Eğitimde yemek veriyoruz. Şimdi ise Pamukovada bulunan Hızlı Tren zemin etüt çalışmaları yapan firmaların yemek işini almış bulunmaktayız. Kalitemizi arttırarak yeni işimizde müşteri memnuniyeti ve kaliteyi daha üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.
İkra Yemek firması bir günde zemin etütleri yapan, GEO-TEKNİK, TGC yapı ve TEMEL TAŞ yapı firmalarına dört öğün yemek verecek.
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2010, 20:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ali
ali - 14 yıl Önce

kiymetli kardesim hüseyin , basarilarinin devamini dilerim , saygilarimla . ali , berlin , almanya,

SIRADAKİ HABER