banner392

Bakımsız tarlalar ile bakmayan sahipleri tespit edilecek.

Muhtarlar Mahalle sınırları içerisinde Tarım yapılmayan, son 3 yılda ekilip dikilmeyen dışarıdan alınmış (tarlasına bakım yapmayan) Miras kalmış ya da tarlaya bakanı olmayan arazilerin tespiti yapıp İlçe Tarım Müdürlüğüne bildirmesi istendi.

Bakımsız tarlalar ile bakmayan sahipleri tespit edilecek.

Pamukova İlçe Hıfzısıha Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda Muhtarların Bölgelerine gelen giden gündelik işçileri deftere kaydetmeleri istendi.

“PAMUKOVA DA COLİD-19 VAKA SAYISINDA ARTIŞ TESPİT EDİLDİ”

Mahalle Muhtarlarına yapılan duyurun en önemli bölü ise Pamukova da Covid-19 vaka sayısında artış gözlendiğine dikkat çekildi. Bu yüzden İşçi çalıştıran işverenlerin ve işçi başları nakliye ve tarlaya gidi- geliş kurallarına uymaları konusunda bilgilendirilmesi gerekmektedir” dendi.

MUHTARLARDAN GÜNDELİK ÇALIŞANLARIN KURALLARA UYMASI İSTENDİ

Pamukova Belediyesi tarafından Muhtarlıklara defter ulaştıracağı, ya da muhtarların belediyeden defterleri temin etmeleri istendi, Defter her gün taşınan kişilerin adı-soyadı ve iletişim bilgilerini Çiftçilerin günlük olarak deftere kaydetmeleri istendi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ YOL KONTORLERİNDE DEFTERLERİ KONTLOR EDİP İNCELEYEBİLECEKLER.

Jandarma ve Polis; Yol kontrollerinden işçi taşıyan çiftçilerden bu defterleri sorgulayıp, defterin takibini yapabilecekler.

İŞTE MUHTARLARA GÖNDERİLEN BİLDİRİ

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2020, 19:27

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER