banner392

Mahalleli ‘yeter artık bizi kandıramazsınız’ diye tepki gösterdi.

Pamukova Yenice Mahallenin tren yolu ile bölünmüş bölümüne eski başkan tarafından yapılan üst yaya geçidine yeni başkan tarafından asansörlü yapımına mahalle sakinleri ‘ya adam gibi geçit, ya da bu geçidimizi yıkmayın” diye tepki gösterdi

Mahalleli ‘yeter artık bizi kandıramazsınız’ diye tepki gösterdi.

Bugün sabah saatlerinde Pamukova Devlet Demir Yolları Pamukova İstasyonu yakınında toplanan mahalle sakinleri. Yıllardır Tren Yolu üzerinde tehlikeli şekilde geçerek hayatlarını devam ettirdiklerini geçiş sırasında çocuklarını bile tren kazasında kaybettiklerini, ancak eski başkan zamanında sadece çocuklarının okula gidip gelebilecekleri kadar genişlikte bir geçitleri yapıldığın söylediler.

Şimdi ise yerel seçimleri sırasında Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem Yücenin eşinin mahalle sakinlerinden eşine oy istemek için geldiği zaman buraya doğru dürüst bir geçit sözü verdiğini söyleyen kadınlar. Ekrem başkandan verilen sözü tutmalarını istediler.

Erkekler ise Pamukova’nın yeni başkanına geçit için 300 imzalı dilekçe verdiklerini isteklerinin hem yaya hem de araç geçebileceği şekilde yol yapımı olduğunu söylediler. Ancak verilen dilekçelere yanıt bile verilmeden şimdi ise asansörlü üst geçit yapmaya başlayan başkana çağrı yaptılar. “Biz asansörlü geçit istemiyoruz. Mahallemize araba ile geçebilecek geçit istiyoruz. Öyle yapmazlarsa bu geçit kalsın” diye gönderme yaptılar.

İŞTE YENİCE MAHALLE SAKİNLERİNİN YAPTIĞI GEÇİT EYLEMİNDEN GÖRÜNTÜLER

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER