banner392

Abdullah Aydın her an adaylığını açıklayabilir..

Ak Parti 7. Olağan Kongresi öncesi Pamukova'da İlçe Başkanılığı için bir iki güne kadar Abdullah Aydın'ın adaylığını açıklaması bekleniyor.

Abdullah Aydın her an adaylığını açıklayabilir..

Uzun süreden beri Ak Parti kulislerinden Abdullah Aydın Ankara dan gelen - giden üst düzey partililerle sık sık görüntü veriyordu. TBMM de ise Genel Başkan Tayip Erdoğan ilede görülmüştü. Abdullah Aydın her an Pamukova İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklabileceği söyleniyor.  
 

AK PARTİ KONGRE TAKVİMİNİ 1 YIL ÖNE ÇEKMİŞTİ
AK Parti’de normal şartlarda 2021 Ağustos ayında yapılması gereken 7. Olağan Kongresi 1 yıl önce çekmişti. 1 Haziran 2020’de il kongrelerinin başlaması, 27 Eylül 2020’de tamamlanması planlanıyor. Büyük kongre için henüz tarih verilmedi ama 2020 yılı ekim-kasım ayı içinde yapılabileceği konuşuluyor. AK Parti kongre sürecinin başladığını ilan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bize Ömerler lazım. Bu Ömerleri bulduğumuzda, şu anki konumumuzdan daha ileri bir konuma geleceğiz” demişti. AK Parti’nin il ve ilçe yönetimlerinde ve MKYK’da çok büyük değişim bekleniyor. 20 Eylül 2020 de Pamukova İlçe Konrgesi yapılacak. 
Şu ana kadar Pamukova da Ak Parti ilçe başkan adaylığı için resmi açaklamar yok ancak Ak Parti de ilçe başkanlığı için kulislerden fazla ses çıkmıyor. Ancak en çok sahada görünen birisi var oda Abdullah Aydın. 
Edindiğimiz bilgiye göre Abdullan Aydın bir iki güne kalmadan resmen adaylığını açıklayacak

 

Ayrıntılar daha sonra gelecek......... 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2020, 11:56

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER