banner392

Sedaş verimli enerji kullanan 10 aileye ödül verecek.

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) sosyal sorumluluk olarak başlattığı, enerji verimliliği ve tasarrufu kültürünün de yaygınlaşmasını amaçlayarak, bölgesindeki tüketiciler için projelendirdiği "2. Enerji Verimliliği Yarışması” tüm hızıyla devam ediyor.

Sedaş verimli enerji kullanan 10 aileye ödül verecek.

SEDAŞ ENERJİ VERİMLİLİĞİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİYOR

SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’deki mesken abonelerinin katılacağı yarışma projesinde, elektriği verimli kullanan ve elektrik tüketiminde 2017’ye göre 2018’de elektrik enerjisinde verimlilikle, tasarruf sağlayan, ilk 10 aileye, belirlenen elektrik tüketim bedellerini ödül olarak verecek. Verimliliğe dikkat çekmek ve tüketicileri bilinçlendirmek üzere, geçtiğimiz yıl örnek bir uygulamaya imza atan SEDAŞ, yarışma sonucu kazananlara 3 Bin kilovatsaat elektrik bedeli ödül olarak verecek.

SEDAŞ YARIŞMAYI 20 ARALIK 2018 TARİHİNDE TAMAMLAYACAK

SEDAŞ’ın ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği ‘Enerjimi verimli kullanıyorum, kazanıyorum, ülkeme de kazandırıyorum’ isimli projesinin ikincisine 2018 yılı başında start verildi. SEDAŞ’ın yıl içinde sürekli başvuru alan yarışması tüm hızıyla devam ediyor. SEDAŞ’ın, www.sedas.com web sayfasında yarışma koşullarını ve ödüllerini “Yarışma Hakkında Detaylı Bilgiler Rehberinde” ilan ederek enerji verimliliği yarışması başlığı altında duyurduğu ve sosyal sorumluluk olarak öngörerek, kullanıcıları bilinçlendirmek ve toplumda farkındalık yaratmak üzere planladığı yarışma, yılın sonunda değerlendirmelerin ardından, ödüller verilerek tamamlanacak. 2018 yılında elektriği 2017 yılına göre en verimli kullanan ilk 10 aileden 1’inci ailenin 3.000 kilovatsaat, 2’nci ailenin 2.000 kilovatsaat, 3’üncü ailenin 1.000 kilovatsaat, 4’üncü ve 5’inci ailenin 500 kilovatsaat, diğer ailelerin ise 200 kilovatsaatlik elektrik tüketimlerini SEDAŞ üstlenecek ve bedeli ailelere ödenecek.

“GELECEĞİN MİMARLARI ÇOCUKLARI BİLİNÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

SEDAŞ yarışma ile ilgili açıklamasında; “Projeye dâhil olmak isteyen tüketicilerin mesken aboneliği olması ve ailesinde en az bir öğrenci bulunması gerektiğine dikkat çekildi. Açıklamada, “SEDAŞ olarak bu projede verimli enerji kullanılması kültürünün yaygınlaşmasını ve bu yönde daha çok iletişim çalışması yapılmasını, bireysel kullanıcıların, ailelerin ve öncelikle geleceğin mimarları çocukların bilinçlenmelerini hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

YARIŞMA BAŞVURUSU KOLAY

Yarışma başvuruları, Mayıs 2018 itibariyle başlarken, son başvurular 20 Aralık 2018 tarihine kadar sürebilecek. SEDAŞ başvurularda kağıt israfını önlemek üzere www.sedas.com web sayfasından yarışma başvurularının yapılabileceğini açıklarken, SEDAŞ web sayfasındaki, ‘Enerjimi verimli kullanıyorum, kazanıyorum, ülkeme de kazandırıyorum’ isimli projesine ait yarışma başvuru sekmesi altında, “Enerjinin Verimli Kullanılmasına Ait Önerileri”, “Yarışma Hakkında Detaylı Bilgiler Rehberi” ve “Yarışma İlanı Posteri” gibi ayrıntılı bilgileri de paylaştı.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER