banner392

Hüsamettin Atasever’den sert açıklama.

İyi Parti eski Sakarya İl başkanı Dr. Hüsamettin Atasever face book sayfasından çok sert bir açıklama yaptı. Atasever ‘Bozkut işareti kimsenin tekelinde değildir. İnsanlığınızı kaybetmeyin. Yoksa Ahiretinizi kaybedersiniz’ diyerek kime veya kimlere gönderme yaptı. İşte ayrıntılar…

Hüsamettin Atasever’den sert açıklama.

İyi Parti’nin Sakarya il kurucu başkanlığını yapan ve daha sonra İyi partiden ayrılan Dr. Hüsemettin Atasver dün sasyal paylaşım sitesinde birilerine öyle bir gönderme yaptı ki. Son cümlesinde ise “Lütfen kimse günahlarını Yaratanın adını ve Ülkücülüğü kullanarak örtmeye, kamuflaja çalışmasın. Allah (c.c.) herşeyi bilendir, görendir, duyandır. Herşeye Kadir olandır. İnsanlığınızı kaybetmeyinYoksa Ahiretinizi kaybedersiniz” dedi.

Atasever “Son günlerde BOZKURT işaretleri ile gündemi sıcak tutmak ve prim yapmak isteyenlere bir sözüm var” diye başladığı paylaşımında Dava arkadaşlarını satanlara, hakka riayet etmeyenlere, sömüren ve yarı yolda bırakanlara seslendi.

İŞTE DR.HÜSÜMETTİN ATASVER İN YAPTIĞI AÇIKLAMANIN TAMAMI ŞÖYLE.

“Son günlerde BOZKURT işaretleri ile gündemi sıcak tutmak ve prim yapmak isteyenlere bir sözüm var: İŞARET sizin kimliğinizin göstergesi olamaz. ÜLKÜCÜ olduğunuzunda göstergesi değildir. Kısacası Bozkurt ve Ülkücülük kimsenin tekelinde değildir.

Ülkücü hakkın ve haklının yanında olan milletinin efendisi değil hadimi olandır. Hamur Abi misali kendi adına kanun koyan değil, yaratanın koyduğu haram ve helale itina gösteren dürüst ve erdem sahibi olandır.

Yarın yaratanına kavuştuğunda sorgu meleklerine Rabbinin kim, dininin ne peygamberinin kim olduğunu rahatlıkla cevap verecek olandır.

Külhanbeylikle, Abi havasında hakka riayet etmeyen, menfaatlerini inançlarının üstünde tutan, dava arkadaşlarını, kendisine inananları sömüren ve yarı yolda bırakan hele hiç değildir.

Lütfen kimse günahlarını Yaratanın adını ve Ülkücülüğü kullanarak örtmeye, kamuflaja çalışmasın. Allah (c.c.) herşeyi bilendir, görendir, duyandır. Herşeye Kadir olandır. İnsanlığınızı kaybetmeyinYoksa Ahiretinizi kaybedersiniz” dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER