banner392

O köpek geri döndü

Bir gece gözü dışarıya fırlamış, vücudunun bir çok yerinde yaralar oluşmuş halde Pamukova Devlet Hastanesi yanında parka sığınan sokak köpeği Pamukova da hayvanseverler tarafından kurtarılmış ve benin evimde 1 hafta misafir edildikten sonra sokağa bırakılmıştı.

O köpek geri döndü

Günler sonra geri geldi. Bir gözünü keybetmiş şekilde sağ salim gelen o pitpul kırması bu güzel hayvan hemde kendine gelmiş şekilde sanki teşekkür etmek için gelmişti.

Hala bazı yerlerinde yaralaları olan bu sokak köpeğini kendisine yaralı olduğu o günler yaklaşan ona elinle dokunan ne kadar insan varsa hepsini tanıdı. Herkese sarılmak istercesine dolandı ve kendine sevgi gösterenlerle sankı tokalaştı ve çok daha yarenlik yapmadan ait olduğu sokakta bir kenarıya gidip yattı.

Bir gözü görmüyordu. Hatta hala gözünde yaralar vardı. Kendisine yaklaşanlara kuyruk sallayarak bir şeyler anlatmaya çalıştı. O günlerden kalan göz damlası ve melemden sürmek için yaklaştığımda belli ki hala gözünden akan kanlı suları ayağa ile silmeye çalışırken. Yeniden melhem ve damla sıktım. Bazen canı yanıyor olmalı ki. Ayağı ile ellerimi iterek acısının olduğunu fazla elini dokunma dercesine elimi itiyordu ama dişlerini kulalnmak istemiyordu. Sonra göze düşen damlaları ayak parmakları ile ovuşturuyordu.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 23:03

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER