banner392

Tunca Kıran ebediyete uğurlandı.

Dün Eskişehir’de Trafik kazasında hayatını kaybeden, Zeki ve Gülfer Kıran’ın küçük oğulları Tunca Kıran bugün Pamukova’da ebediyete uğurlandı.

Tunca Kıran ebediyete uğurlandı.

Pamukova’nın tanınmış ailelerinden Sebahattin, Ali, Alaattin ve Recai Kıran’ların yeğenleri, Merhum Vural Peksöz’ün torunu Arda Tıran’ın kardeşi Tunca Evli ve 1 kız çocuk babasıydı. Tunca dün Eskişehir’de özel aracı ile Sarıcakaya karayolu orta mahalle girişinde seyehat ederken sulama kanalına devrilen aracının altında kalmış ve orada hayatını kaybetmişti.

Edinilen bilgiye göre kızını evine bıraktıktan sonra aracı ile seyehat ederken sulama kanalına devrilen aracında hayatını kaybeden Tunca’nın cenasezi bugün baba ocağına getirildi.

Pamukova’ya öğle saatlerinden getirilen cenaze aracından Tunca’yı son defa görmek için baba evinde bekleyen tanıdık ve dostaları tabutu açarak ona son olarak dukundular. Babası Zeki Kıran ise sevgili oğlunun yanaklarından öptü. Anesi Gülfer Kıran’da göz yaşyaşlarını tutamadı. Sevgili oğlunu defalarca öptü ve dualar etti.

Baba ocağında helallik alındı ve dua edildi.

Pamukova’da acı ve gözayaşları içinde Dörtyol camisinde ögle namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra Orta Mezarlığa defnidelen Tunca Kıran’ı son gününde yalnız bırakmayan Eskişehir’den gelen takım arkadaşları macfiteskisehir ekibi üyeleri yanında başka illerden de gelen çok sayıda tanıdık ve dostları uğurladılar.

Pamukovahaber.com ailesi olarak bizlerde Tunca ya Allahtan rahmet başta Emekli Spor müdürlüğü yapmış Zeki Kıran ve emekli öğretmen Gülfen Kıran’a sabırlar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 20:21

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER