banner392

MHP' Çanakkale Milletvekili kaza geçirdi

MHP Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı.

MHP' Çanakkale Milletvekili kaza geçirdi
Cengiz'in kullandığı araç Çanakkale'den Ankara'ya seyir halindeyken, Sivrihisar yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada Cengiz ağır yaralandı, yanında bulunan kişi ise ayakta tedavi edildi.
Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Cengiz'in genel sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.
 
Hastane Başhekimi Prof. Dr. Murat Bozkurt, akciğerinde travma sonrası ciddi kanaması olan Cengiz'in kolunda ve omurgasında kırığı bulunduğunu söyledi. Kaburgasında da çok sayıda kırığı olan Cengiz'in şu an için şuurunun açık olduğunu belirten Bozkurt, Cengiz'in solunum cihazına bağlı olmadığını ancak genel sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu kaydetti. (AA)
 
M. Kemal Cengiz 12 Eylül 2010 Anayasa Referandum seçim öncesi Pamukova ya gelmiş belediye parkında halka açık konuşma yapmıştı. Belediye başkanı Cevat Keser’ le de birlikte olan ve MHP İlçe teşkilatını ziyaret eden, daha sonra muhtarlar derneği ve bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Cengiz Çanakkale de Pamukova parkı kurulması konusunda çalışmalar yapacağını söylemişti.
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2011, 01:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
a tokaç
a tokaç - 13 yıl Önce

SAYIN VEKİLİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLERİM.

Soner
Soner - 13 yıl Önce

Cenab-ı Allah acil şifalar versin.

SIRADAKİ HABER