banner392

Alifuatpaşa seçim havasına girdi

Belediye meclis üyesi seçimi yapılacak olan Alifuatpaşa da sokaklar afişler ve dövizlerle donatıldı. Seçime 22 parti katılıyor.

Alifuatpaşa seçim havasına girdi
Meclis üyelerinin istifası sonucu Geyve ilçesine bağlı Alifuatpaşa Beldesi’nde vatandaşlar sandık başına gidecek. Konu hakkında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararının açıklamasından sonra 13 martta seçim kakarı alındı.

Bilindiği gibi Alifuatpaşa Beldesi’nin Belediye Meclis üyeliğine 9 asıl, 9 yedek üye seçilmişti. Ancak asıl ve yedek üyelerden istifalar sonucunda üye tam sayısının yarısından aşağı düşerek 4 üyenin kalmıştı.
Partiler bu seçimde iddialılar. Her parti kendi kazanacağı konusunda harıl harıl çalışıyor. Son anda MHP ise Mehmet Küçük ün aday olduğunu açıkladı. Küçük ağa olarak ta bilinen Mehmet Küçük ün aday olmasından sonra dengelerin değiştiği konusunda Alifuatpaşalılar konuşuyorlar.
13 Mart seçimleri yaklaşan genel seçimlerinde ölçüsü olacak.

SEÇİME KATILACAK PARTİLER

Seçimlere katılacak partiler ise şöyle: “1- Adalet ve Kalkınma Partisi, 2- Bağımsız Türkiye Partisi, 3- Barış ve Demokrasi Partisi, 4- Büyük Birlik Partisi, 5- Cumhuriyet Halk Partisi, 6- Demokrat Parti, 7- Demokratik Sol Parti, 8- Emek Partisi, 9- Eşitlik ve Demokrasi Partisi, 10- Genç Parti, 11- Hak ve Eşitlik Partisi, 12-Hak ve Özgürlükler Partisi, 13- Halkın Yükselişi Partisi, 14- İşçi Partisi, 15- Liberal Demokrat Parti, 16- Millet Partisi, 17- Milliyetçi Hareket Partisi, 18- Özgürlük ve Dayanışma Partisi, 19- Saadet Partisi, 20- Türkiye Komünist Partisi, 21- Türkiye Partisi, 22- Yurt Partisi
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2011, 01:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER