banner392

Muhsin Akın’ın ilçe Milli Eğitimdeki görevlendirmesi sona erdirildi.

Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 8 yıldan beri vekaleten bakan Muhsin Akın ın görevlendirilmesi sona erdirildi. Akın ın eski görev yeri olan Fatmahanım’a sınıf öğretmeni olarak dönmesi bekleniyor.

Muhsin Akın’ın ilçe Milli Eğitimdeki görevlendirmesi sona erdirildi.
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in göreve gelir gelmez aldığı bir sürü radikal kararlar doğrultusunda gecici görevlendirmeler ile aynı yerde 5 yıldan fazla görev yapan müdürlerin görev yerleri değiştirilecek sözü yerine getirilmeye başlandı.
 
Milli Eğitim Bakanlığının genelgesi ile Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüne vekaleten bakan Muhsin Akın’ın yerine kimin geleceği konusunda ise net bir bilgi alınamadı.
 
Muhsin Akın 29/9/2003 yılından beri Sınıf öğretmeni olduğu Pamukova Fathanım İlk Öğretim Okulundan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten görevlendirilmişti. Daha önce İlçe Milli Eğitim müdürü olan Mustafa Akman ise şübe müdürlüğüne indirilmişti.
 
Muhsin Akın ın Sınıf öğretmeni kadrosu hala Fatmahanım İlköğretim Okulunda  durduğundan büyük ihtimalle Fatmahanım da yeniden öğretmen olarak görev başlayacağı tahmin ediliyor.
Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2011, 02:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
kaan
kaan - 12 yıl Önce

muhsin bey çok pamukovalı bu kadar pamukovayı seviyo madem neden dışardan gelenleri yüceltti pamukovalı olanları hakkını yedi açıklayın hayati kardeş başta sen açıkla parkta değil heryerde açıkla boş yere konuşmayın...doğru olanı konuşun YALAN GÜNAHTIR...DEMİ?

kenan
kenan - 12 yıl Önce

Sayın yazarlar hepiniz çok güzel yazılar yazmışsınız ellerinize sağlık meyve veren ağaç taşlanır hocam göreve gelmeden önce eski milli eğitim müdürüm dönemin belediye başkanı ve kaymakamı gelen okul parasını yer bulamadıkları için geri yolladılar sorun o zamankı yonetıcılere.Fatmahanım teyze yasasaydı sorardık arsaları neden verdıgını, imam hatıp tepemıze yıkılacaktı sorun bakalım kaynak nereden lutfen arastırın kımın hatrına gelmıs paralar elbırlıgın arsaları kımın gayretıyle alınmıs cumhurıyetın yanındakı arsaları almak ıcın yer sahıplerını ıkna edıp arsa bulup okulun yanıyla degısmıs anadolu lısesını bırakın anadolu ogretmen lısesıacılacak denınce mudur yardımcıları guluyordu ama yazık yabancı bırı olsa pamukova el ustunde tutardı ınsallah gelecek mıllı egıtım mudurumuz daha ıı olacak

pamukovalı
pamukovalı - 12 yıl Önce

Hayati abi seni tebrik ederim maskeleri düşürdün! Milli Eğitim Müdürünü 1- Okullaşma Oranı 2- Eğitimde eskiye göre başarı seviyesi 3- İyi okulların açılıp açılamadığı durumlarıyla değerlendirebiliriz... Sadece bir örnek vereyim İl Merkezinde bile olmayan öğretmen lisesi, birileri engellemeye çalışsa da , binası olmasa da küçümsenmeye çalışılsa da açıldı.. Bir anekdot daha eğer Muhsin Bey pamukovalı olmasa yabancı olsa onu eleştirenler giderken arkasından göz yaşı dökerlerdi. Kendi memleketinde verdiğin hizmet ne görülür, ne takdir edilir. Olsun balık bilmese de Halık biliyor yapılanları gerisi boş....!!!

mehmet akar
mehmet akar - 12 yıl Önce

IRKÇILIK VAR...EĞİTİME DARBE VAR, ADAM KAYIRMA VAR ...AMA ÖĞRETMEN CAMİASINDAN YALAMALARI DIŞINDA BİTANE SEVENİ YOK BEYİMİZİN, BİDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY YAPINDA Bİ SEÇİM DAHA ALALIM.. AİLESİ BİLE OY VERMEZ ZATA. BELKİ H.KARS ODA BELKİİİİİİİİİİİİİİİİİ.

hakkı yılmaz
hakkı yılmaz - 12 yıl Önce

Hayati Kars kardeşim Pamukova da yapılan beş okulu Muhsın Hocaya mal edebilecek bir k,işinin Ak Partı ilçe yönetımınde yer almasını aklım almıyor.Bu okullardan sekız tane Hendek e altı tane Akyazıya ve sayılarını tam bılemedığim kadarıda Sapanca Kocaali ve Karasuya yapıldı.Oralara yapılan okullarıdamı Muhsin Akın yaptırdı.Bu okullar Ak Partı ıktıdarı sayesınde yaptırılmıstır.Türkıye genelındekı tüm ıl ve ılcelerde bulunan nüfus, öğrenci ve okul sayısı dikkate alınarak ödenek tahsısı yapılmıs ve bu okullar Ak Partı ıktıdarı tarafından yaptılmıstır.O koltukda Muhsın Akında olsa Alı de olsa Velıde olsa Hayatı Kars da olsa bu okullar zaten Pamukova ya yapılacaktı.Birde be demek öyle gelsınler parka dıye.Siyasetcimisiniz kabadayımı?

pomukovali
pomukovali - 12 yıl Önce

allah razı olsun gıtıde pomukova ondan kurtuldu pomukovayı okul yonunden gerıye getıren tek ınsan mudur vekılımı yoksa pomukovadan gıtsın okullar kendıne gelsın oretmen atansın onun yuzunden pomukovada oretmen durmuyor yaaaaa

Hayati Kars
Hayati Kars - 12 yıl Önce

Hocam siz vekil de olsa koltuğa oturduğunuzda Pamukovada bir tane lise vardı.İlköğretim ikili eğitim yapıyordu.Hiç bir iş yapmasa dahi bugün beş lise ye ulaşmış artı çoğumuzun ismini duymadığımız Tarım liseleri gibi 40 dönüm bir yerde diğer araziler ayrı; ya bunların yazısını yazsa yeter. 2001 yılında okul için gelen bir trilyon yer olmadığı için geri gitti.bazıları öğretmen lisesinin gelmesini dahi hazmedemiyor Haa pardon siz önce abdest alın sonra konuşalım.Hem de gizli saklı değil Parkın ortasında.

Eren Türkmen
Eren Türkmen - 12 yıl Önce

Muhsin Bey'den Allah razı olsun. Onun müdür olduğunda Pamukova'da ikili eğitim vardı,başkası olsaydı o koltukta belkide şimdi üçlü eğitim olacaktı, çok şükür ki şimdi dünya kadar okulu var Pamukovanın.. Öğretmen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu İhl var. Eleştirenler sadece fesatlıklarından... Hem başarılı ki İl Milli Eğitim'e alınarak ödüllendirildi. Siz onun hizmetlerini inkar ettiğiniz gibi ilde şube müdürü olmasına da bozulursunuz şimdi... Ne diyelim onların gözleri vardır gerçekleri görmezler, kulakları vardır gerçekleri işitmezler, başkası yaptı diye de yapılan hizmete söverler, tebrikler size!!! Son söz Onun yaptıklarına sizin hayelleriniz yetmez


SIRADAKİ HABER