banner392

Otobüsün Çarptığı yaya hayatını kaybetti

Pamukova Bilecik yönü çıkışı D-650 karayolunda tesislere geçeceği anda İstanbul Yönünden gelen yolcu otobüsünün çarptığı İdris Kaş kaldırıldığı Pamukova Devlet hastanesinde hayatını kaybetti. Karapınar köyü yakınlarında, Yeni sanayi sitesi bölgesine yakın yerde, yol çalışması nedeni ile tek yönlü verilen karayolunu geçmeye çalışan Tokat / Niksar Doğumlu evli ve bir çocuk babası İdris Kaş otobüsün sağ ön çamına çarptı, başından yaralanan Kaş yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otobüsün Çarptığı yaya hayatını kaybetti

Pamukova da işçi olarak çalışan İdris Kaş’ın olay yerinde elinde 20 tl parası ile tesislerden bir şeyler almak istemiş olacağı belirtildi.

İstanbul dan Eskişehire giden 26 RU 200 plakalı otobüsün sürücüsü Ü. Okan saat 21.30 suları meydana gelen kazada İsmail Kaş ın arabanın önüne atladığını söylerken, yolcular ise sadece bir ses duyduklarını ifadelerinde anlattılar. Bir süre otobüs yolcuları ifadesi alınmak üzere bekletildi, emniyet soruşturmadan sonra otobüsün gitmesine izin verdi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı otobüs şöförü ise karakola da müşahade altına alındı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 08:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER