banner392

MHP Millekvekilleri Pamukova'da

MHP Sakarya il teşkilatı tarafından organize edilen “Sivil toplum örgütlerini ziyaret etme, Çitçinin sorunlarını dinleme ve MHP nin ekonomi palitakalarını halka anlatma” programı doğrultusunda gerçekleştirilen program doğrultusunda MHP nin dört milletvekili Pamukova da çalışmalarına başladı.

MHP Millekvekilleri Pamukova'da

Bugün saat 13.30 da Pamukova ya gelen MHP Kütahya Miletvekili: Prof. Dr. Alim Işık, Mersin Milletvekili: Prof. Dr. Arif Aktaş, Çanakkale Milletvekili: Mustafa Cemal Cengiz, Manisa Milletvekili: Mustafa Enöz ilk olarak MHP ilçe teşkilatını ziyaret ettiler. Parti önünde vekilleri ilçe başkanı Kemalettin Yörük, Yönetim Kurul üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve partililer karşıladılar. Bir süre ilçe merkezinde partililerle tanışan Milletvekilleri daha sonra Belediye yi ziyaret ettiler. Belediye başkanı Cevat Keser i makamında zayeret eden dört milletvekili ve beraberinde gelen partililer belediye de bir süre Başkan Keser le sohbet ettiler. Başkan Cevat keser konuklarına kahve ikramında bulundu. Başkandan belediye hakkında bilgi alan Milletvekilleri belediyedren ayrıldılar. Başkan Cevat Keser konuklarını dış kapıya kadar uğurladı.

Pamukovayı ziyeret eden MHP Milletvekillerinin ikinci durağı Muhtarlar Derneği oldu. Çarşıda bulunan Muhtarlar Derneğini ziyaret eden milletvekilerine muhtarlar sorunlarını anlattılar. Muhtarlar pamukovada çiftçinin zor durumda olduğunu söylediler. Karapınar muhtarı Halil Kocacık mecliste iktidar dan nerden hesap sormuyorsunuz? Madem bizleri soyuyorlar neden onları mahkemeye vermiyorsunuz? Diye sordu. Sorulara cevap olarak konuşan Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz “Bizleri iktadar yapın sizlere söz veriyoruz. Sizleri soyanların yakalarına yapışmazzas namertiz” dedi. Pamukova dan hizmet kurumlarının Geyveye taşındığını şikayet eden muhtarlara MHP milletvekilleri konuyu parlamentoya taşıyacaklarına söz verdiler. Çanakkel Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz “İlçenizden Geyve ye taşınan hizmet kurumlarını bizlere rapor olarak İl Genel meclisi üyemiz rapor edilsin. Ben söz veriyorum. Enerji bakanına yazılı önerge vereceğim. Pamukovaya AKP tarafından bilinçi olarak zulüm edildiğini, 112 yi neden götürdüklerini, Sedaş in Geyve ye neden taşındığını, Telekom un Geyve ye neden götürüldüğünü soracağım” dedi. Mahtarların sıkıntıları konusunda da bilgi sahibi oldukalarını söyleyen vekiller “Köy kanunu nun değiştirilmesi gereği üzerinde durdular. Köy kanununun günün şartalarına uymadağını, Köy muhtarının o bölgenin her şeyi olduğunu ancak gelen her misafiri ağırlamak için harcama yapan muhtarın maaşının yetmediğini söylediler. Muhtarlar Pamukova nın yıllardır bir milletvekili çıkaramadığını bunun için MHP milletvekillerinden Belediye başkanı Cevat Keser in gelecek seçimde 1 yada ikinci sıra milletvekili adayı yapılması ni istediler. Buna cevap olarak vekiller. Böyle bir söz veremeyeceklerini, milletvekili seçiminde genel başkanın mesajları oluduğunu, Mesajda her bölgenin kendi içinde sevilen ve müracaat eden adayının milletvekili adayı olabiliecğini söylediler. Muhtarlar la 1 saat dolayında bir arada sohbet eden MHP milletvekilleri dernekten ayrıldılar ve bir süre Pamukova belediye parkında halkla bir araya geldiler. Cuma günü de ziyaretlerine Pamukova da devam edecek MHP li vekiller köylere giderek köylerdeki vatandaşların sorunlarını dinleyekler Cuma günü Pamukova ya MHP Ankara belediye başkanı Mansur Yavaş ın da gelmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2010, 12:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER