banner392

Pamukova Spora bir dokunduk bin ah işittik.

Pamukova Spor’un dünü ve bugünü CANLI YAYINA aldık. 1968 den günümüze hocaları konuşturduk. Özcan Sevinçten sonra Hüseyin Çeroğlu da konuştu.

Pamukova Spora bir dokunduk bin ah işittik.

23 Mart Perşeme günü Pamukova Spor ile ilgili yaptığımız Canlı Yayın konuğumuz olan hayatına top oynayarak başlayan daha sonra Pamukova Spor hocalığı ve Pamuova de emekli olan Pamukovayı seven emekli olduktan sonra da yine gençlerle arkadaş olan. Gençerinde “Hocam” dedikleri saygıda kusur etmedikleri Spor adamı Özcan Sevinç yayınımız da “Pamukova Spor şimdi nerede” soralarımıza “Pamukova Spor Çarkı Samiye 6 bin biraya satmışlar” demişti.

Pamukova Spor ile ilgili yaptığımız bu yayından sonra dün akşamda cevap hakkı doğan Pamumova ya Konyadan öğretmen olarak geldikten sonra Spor hocalığı ve Pamumova Spora katkıları ve yıllarca yaşadığı Pamukova da spor adına da çok hizmetlerde bulanan İlçe Spor müdürlüğüne kadar gelen emekli olduktan sonra da Pamukova Sporun yerine gelen Pamukova 1968 Sporun Başkanlığını yapah Hüseyin Çeroğlu akşam merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.

KONUŞMALARIN TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN ALTTAKİ VİDEOYU İZLEYİN

Hüseyin Çeroğlu “Biz Pamukova Spor’u Çarkı Samiye ye 6 bin liraya devrettik.” Dedi

Neden devrettiklerini ve Pamukova Sporun adının kendilerinde olduğunu onun yerine Pamukova 1968 Soporu kurduklarını söyleyen Hüseyin Çeroğlu’un anlatıklarının tamamını altaki viedoumuzdan da dinleyebilir ve izleyebilirsiniz.

İŞTE HÜSEYİN ÇEROĞLU’NUN DÜN AKŞAM ANALATIKLARININ TAMAMI

Biz Pamukova Spor kulubünü devraldık. Kulüp Sahipsiz kaldı biz devraldık. Bunun için ilçemizde tek bir takım var. Pamukova Sporu devraldığımız zaman teK bir forma dahi yoktu.

2004-2005 sezonunu biz süper ligde bitirdik. Bu sezonda Süper Lig terfi maçlarına gittik. Çanakkaleye borç harç içinde gittik. Çok değerli arkadaşlarımızan altın aldık, Bilezik aldık. Bozdurduk klubümüz Çanakkaleye gitti. Geçmişimize baktığımız zaman 2001, 2002, 2004 yıllarında Pamukova sporun 2006 yıllarından 600 bin lira 2003 yılında 350 bin lira 150 bin lira para harcadığını görüyoruz. Gelir-Gider defterleri bize teslim edildiği zaman.

Biz Çanakkaleye giderken 30 bin liralık bir bütçeyle bu başarıyı elde ettik. O zamana kadar 600 bin liralar, 300 bin liralar nereye gitti. Gelir-gider defterlerinden fahiş açıklamlar vardı. Mahkemelik olundu, o olundu bu olundu. Oraya değinmeyeceğim. Bu paraları harcayan arkadaşlar kendilerini çok iyi biliyorlar çıksınlar açıklasınlar.

Nereye ne verdiklerini açıklasınlar. Sporculara bir verip beş gösterdiklerini, sporcuların bir bir ifadeleri var bunlarla ilgili. Gelir-gider defterleri 7, 8 kez bilir kişiye gitti. Bu adamlar niye çıkıp haklarını savunmadılar. Haa biz daha sonra af ettik.

Belgesi de elimdedir. Gelsinler gösteririm. Biz Yönetim Kurulu kararıyla af ettik.

Biz Çanakkale’ye gidip geldikten sonra belediyelerden destek alamadık. Kişilerden destek alamadık. Ve biz Süper Amatörde o yıl 1. Amatör Kümeye düstük. 2006-2007 Sezonunda Lige Katılmadık. 2007-2008 Sezonunda tekrar 1. Aamatörden Süper Amatöre çıktık.

Bu konuda Biz Mehmet Atmaca’yla 17 yıl omuz omuza verdik. Kan iştik. Kızılcık şerbeti içitik dedik. Hiç kimseye sırrımızı vermedik. Acımızı içimize attık.

“Biz Pamukova Sevdalılarıyız” diyenler. Ben ve Mehmet Atmaca 2 kez icralık olduk. 2 kez avukatlarla karşı karşıya kaldık. Kulüpün Borçları yüzünden. Biz bu borçları banka kredisi çektik. Kredi kartlarımız çektik ödedik.

Daha son bu takım ismi Gençler Birliği oldu. Pamukova Gençler Birliği oldu. Nihayet biz 2015 yılında bu kulübü 1968 Spor olarak lanse ettik.

O dönemin yöneticileri bize aynen şunu söyledi. “Biz 2 kulübü kaldıramayız. Bu Kulüpleri birleştireceksiniz. Birisi fes olacak, birisi kalacak.”dediler. O dönemde biz bazı arkadaşlarla Süper Amatördeyken 1. Amatöre düştük. 1. Amatörden 2. Amatöre düştük. 2. Amatörde takım fes olmasın diye ben lisede öğrencileri topladım. Çocuları Geyve ye, başka yerlere maçlara götürdüm. Bazı taksciler şahittir taksiler tutarak çocukları maça gönderdim. Otobüs alamadık.

Biz 2015-2016 sezonunda birleştirirken en az deseteği alan kulüp Pamukova Spordur. Biz Pamukova Sporun ilk 5 yılında harcadığımız para bizim 135 bin liradır. Ama geçtiğimiz 3 yıla bakıyoruz gelen 950 bin lira var. Bunların hesabını kim verecek. Öbür dünyadan bunaların hesabını kim verecek. BENİM ALNIM AK BAŞIM DİK.

BİZ PAMUKOVA SPORU 6000 LİRAYA ÇARKA SAMİYE DEVRETTİK

Biz Pamukova Sporu Alt ligte olduğu için. Şu var. Bir kulüp 3 yıl liglere katılmazsa fes olur. BİZ PAMUKOVA SPORU 6000 LİRAYA ÇARKA SAMİYE devrettikten sonra bu kulübün 42 bin lira borcu vardı. Hiç kimse Mehmet Atmaca para yedi, Hüseyin Çeroğlu Para yedi diye karşımıza çıkamaz. Kulübün masrafları bellidir. Gelirleri bellidir. Bütün belgeleride elimizdedir. Veremeyecğimiz hesabımızda yoktur.

Biz aynı zamanda Güreş İhtisas Kulübünü de yönettik.

TAMAMINI İZLEMEK İÇİN VİDEOYU İZLEYİN

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER