banner392

Fevziyespor Cihadiyespor’u 1 golle geçti.

Futbol da İkinci Amatör kümenin 4. Hafta maçlarında Pamukovaspor sahasında karşılaşan Fevziyespor ile Cihadiyespor maçında kazanan takım Fevziye oldu. Fevziye ilk devre Recep Salihoğlu’nun attığı bir golle maçı kazanmasını bildi.

Fevziyespor Cihadiyespor’u 1 golle geçti.
Pamukovasporun sahasında karşılaşan Fevziyespor Cihadiyespor maçını Sakarya bölgesi hakemlerinden Mustafa Öztürk (Orta hakem) ile Erdi Öz ve Ömer Can Yalep yönettiler.
Fevziyespor sahaya
1-Erhan Dülger, 2-Hakan Özkan, 3-Volkan Çakmak, 4-Fatih Yavuz, 5-Oğuz Sert, 6-Murat Kapucu, 7-Recep Salihoğlu, 8-Serhat Tepe, 9-Oğuz Özmen, 10-Suha Karakaş, 11-Ahmet Vural Özen onbiri ile çıktı.
Cihadiyespor
1-Serdar Al, 2-Umut Efe, 3-Feyzullah Atagör, 4-Hakan Yalçınkaya, 5-Emre Bingöl, 6-Ekrem Kabakçı, 7-Selman Ün, 8-Selman Yalçınkaya, 9-Kamil Ekicioğlu, 10-Dündar Tuncer, 11-Necmettin Akdeniz. Onbiri ile çıktı.
Maçta ilk devre Fevziyespor daha atak oynadı Maçın 20. Dakikasında Oğuz Özmen topu filelerle buluşturdu ancak hakem ofsayt düdüğünü çaldı. 30. Dakikada maçın en çok koşan oyuncularından 7 numaralı Recep Salihoğlu sağ taraftan kendi ayağından getirip kaleye şutladığı topu kaleci elleri arasından kaçırdı ve gol oldu. Birinci yarı Fevziye nin 1-0 galibiyeti ile bitti. İkinci yarı başka gol olmadı. Ancak ikinci yarıda iki takımdan da iki oyuncu kırmızı kart gördü ve maç 10 ar kişi ile tamamlandı.
Maçın Sonucu Fevziyespor 1 Cihadiyespor 0
Haftanın en gollü maçı ise İsabalı Gençlik ile Kemaleyi arasında oyanan maçta geçti. Mekecesporun sahasında oynanan maçta İsabı Kemaliye ye 6 gol attı. Kemaliye ise 2 golle yetindi.
Mekecespor kendi sahasında Hayretinle oynadığı maçta ise konuk takımı 1-0 yendi.
Haftanın bay takımı Şehvarmaz ise 3 maçta tek galibiyeti var. Bu hafta bay geçen Şehvarmaz  5. Haftada İsabalı Gençlikle maç yapacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2012, 08:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
FATİH YAVUZ
FATİH YAVUZ - 12 yıl Önce

HERKESİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.. ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY DAHA DA GÜZEL OLACAK

SIRADAKİ HABER