banner392

Yaralı sayısı 17 ye çıktı

Pamukova'dan Adapazarı'na giden Pamukova Koop Adapazarı girişinde takla attı. Kazada 17 yolcu yaralandı.

Yaralı sayısı 17 ye çıktı
Güngör Özkan'ın (36) kullandığı 54 RC 032 plakalı Pamukova Koop, kısa süreli yağışın ardından kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetinin yitirilmesi sonucu devrildi.
Yaralanan yolcular Hilmiye Yılmaz (64), Hasan (51) ve Sevgi Çelik (40), Nilgün Yörük (25), Ayfer Avcı (18), Emine Çanak (15), Ebru Sude, Gülşen ve Hilmi Karaoğlu, Musa, Şefika ve İsa Baştan, Erhan Kara, Yusuf Köse, Sezai Baş, Mürteza Dere ve İlyas Kılıç itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı.
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yaralılardan Hasan Çelik, (Eskiyayla köyünden) otobüsün viraja girince yolun ıslak olması nedeniyle yalpalamaya başladığını ve devrildiğini belirterek, araçtan arka camı kırarak çıktıklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2010, 12:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
şahinn
şahinn - 14 yıl Önce

aracı kullanan şöförün kaç yıllık deneyimi var acaba otobüs şöförlügünden bahsediyorum bireysel bir kaza olsa kimseyi ilgilendirmez belki ama onlarca can taşiyan otobüs şöförleri tecrübeli olmalı tek rampasında otobüs deviren anca doğan şahin kullanır rampa aşagı olsa anlarızda neyse herkez beceremezzz tebrikkklerrr

SIRADAKİ HABER