banner392

Balıkçılar yeni Pazar yerinde

Pamukova Belediyesi tarafından yeni yapılan Pazar yeri hizmete girdi. Bu hafta balıkçılar yeni yerlerinde tezgah açtılar.

Balıkçılar yeni Pazar yerinde

Belediye tarafından yeni kurulan balık pazarı bu Çarşamba günü yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Daha önce Sağlık Ocağı olarak hizmet veren ve belediye ye ait Kartallı parkın karşısındaki yıkılmış alana şimdi balık pazarı olarak düzenlendi.

 

Pamukovalı balıkçıların önceki yerlerine göre daha geniş bir alanda kurulan balık pazarında vatandaşlar her tezgahı gezerek almak, istediği balık çeşitlerini görüp inceleyebilmekteler.

 

Satıcılar ise yeni yerlerinden memnunlar. Belediye ye teşekkür edenler de var. Ancak yeni yerin kapalı olmasını isteyenler de var. Kalıcı bir balık pazarı olması için kapalı Pazar yapılmalı diyenler, “Artık Pamukova da birde balık lokantası olabilir” diyorlar.

 

Yeni balık pazarında Okan balıkçılık sahibi Okan ise bu hafta tezgahını pazarın girişine açtı. Yeni pazarda hamsi yine başı çekiyordu. Hamsi bu hafta 5 tl den satılırken, Sakarya balığı olan 1 tane Turna balığı vardı. Turna balığının kilosu ise 10 tl ye satılıyordu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2011, 23:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

uzun araştırmalar sonucu balıklarda pazarda yerlerini bulabildi
kutlamak gerek

SIRADAKİ HABER