banner392

Naci Kuru’ya hemşeri ziyareti

Eskişehir Emniyet müdürü olarak atanan Naci Kuru ya hemşerileri “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular. Pamukova Esnaf Odası Başkanı Sabri Günay ve Pala Dayı, Ridvan Sarıca Kuru’ya yeni görevinde başarılar dilediler.

Naci Kuru’ya hemşeri ziyareti
Daha önce Eskişehir Emniyet müdürü olan Hanefi Avcı nın görevden alınması ile yerine Ağrı Emniyet müdürü olan Nacı Kuru nun atanması üzerine Naci Kuru geçtiğimiz günler Eskişehir de görevine başladı.
Pamukova lı olan yeni Eskişehir Emniyet müdürü Naci Kuru tanıdıkları tarafından ziyaretçi akınına uğruyor. Pamukovadan da Naci Kuru’yu ziyarete giden Esnaf Odası Başkanı Sabri Günay, Pamukovahaber.com un köşe yazarı pala dayı (Nuri Karabacak) Emekli öğretmen Ridvan Sarıca ve pamukovahaber kurucusu ve yönetmeni Mehmet Yavuz yeni müdürü ziyaret ettiler. Perşembe günü Kuru misafirlerini emniyet müdürlüğünde kabul etti.
Yeni görevinde başarılar dileyen Pamukovalılar adına Naci Kuru’ya seramik üzerine veciz sözler yazılı bir tablo hediye eden Pala dayı:
“Sayın müdürüm yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. Pamukovalı olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin başarısı bizleri de sevindiriyor. Pamukovalıların selam ve muhabbetlerini getirdik.” Dedi.
Emniyet müdürü Naci Kuru ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görevine başlayalı iki hafta olduğunu söyleyen Kuru:
“Daha önceki yıllar da Eskişehir de çalışmıştım. Bölgeyi biliyorum. Son görev yerim olan Ağrı Emniyet Müdürlüğünden sonra yeniden eski çalıştığım yerime atandım. Eskişehir gelişmiş, güzel illerimizden birisi. Bölge de asayişten çok trafik konusunda sıkıntılar var. Ancak aşılamayacak sorun değil” dedi.
Emniyet müdürlüğünde bir süre sohbet eden Pamukovalıları daha sonra müdür öğle yemeğine götürdü. Eskişehir in meşhur çiğböreği ikramında bulunan Kuru’ya Pamukovalılar teşekkür ettiler. Yemekten sonra Pamukovalılar Eskişehir’den ayrıldılar.
Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2011, 12:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı esnaf
pamukovalı esnaf - 13 yıl Önce

sayın başkanımız sabri günayın hemşehrimiz naci kuruyu ziyaretleri bizleride sevindirmiştir .müdürümüze başarılarının devamını dileriz.

pala
pala - 13 yıl Önce

yakışır nuri amcama.kimsenin ulaşamadğı yerlere ulaşıyor.Allah sağlıklı uzun ömür versin

..............
.............. - 13 yıl Önce

HELAL OLSUN NURİ AMCA

SIRADAKİ HABER