banner392

Pamukova’yı yasa boğan trafik kazasında 8 işçi hayatını kaybetti.

Pamukova’dan ayva toplamak için giden işçileri taşıyan Hüseyin Y. Yönetimindeki 06 DK 3124 kamyonetin yoldan çıkarak ceviz ağacına çarpması sonucu 2 işçi yanarak, 6 işçide araçtan düşmesi sonucu toplam 8 işçi hayatını kaybetti. 13 işçi yaralandı.

Pamukova’yı yasa boğan trafik kazasında 8 işçi hayatını kaybetti.

Sabah saat 8.00 sularında Özdemirler tesislerine 50 metre uzaklıkta meydana gelen kazayı gören vatandaşların kazayı bildirmesinden sonra olay yerine çok sayıda gelen ambulanslarla Pamukova, Geyve ve Sakarya hastanelerine sevk edilen yaralılar oldu.

İlk belirlemelere göre; ağaca çarpan aracın yanması sonucu iki bayan yanarak can verirken, kamyonetin sürücüsü Hüseyin Y. Yaralı olarak araçtan kurtulurken, kamyonetten çevreye saçılan 2 bayan olay yerinde hayatın kaybetti, Pamukova Devlet Hastanesine kaldırılan 2 işçinin daha tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. İlk saatlerde Geyve Devlet hastanesine kaldırılan bir ağar yaralı işçi daha kurtarılamadı.

Pamukova da duyulan kazadan sonra işçilerin yakınları da hastanelere ve olay yerine akın ettiler. İlerleyen saatlerde ise ölü sayısı 8 e çıkarken, Sakarya Araştırma ve Toyoto Hastanelerine kaldırılan 13 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza yerinde ölen 4 kişinin cenazeleri, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Pamukova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yanarak ölen 2 kişinin kimlikleri otopsi sonucu belirlendi. Ölenlerin isimleri şöyle: Nermin ve Hülya Yeltekin, Serpil Avcı, Hacer Yıldız, Emine Hatun Çöl, Hatice Fidan, Nazlı Gülfer, Nesrin Ağaçdelen


Kimlikleri tespit edilen yaralılar ise şunlar: Nurcan, Duygu, Ahmet, Eren Yeltekin, Ebru ve Sevda Acar, Hüseyin Yiğit ve Müşerref Saraç, Doğan, Seldal ve Selda Gülfer ile Sedef Çöl.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 


Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER