banner392

Kutluata: ‘Devleti cambazlıkla yönetiyorlar’ dedi.

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata Pamukova’yı ziyaret etti. Parkta partililerle ve vatandaşlara sohbet eden Kutluata AKP’nin tek teslim alamadığı partinin MHP olduğunu söyledi.

Kutluata: ‘Devleti cambazlıkla yönetiyorlar’ dedi.
“Ekonomi gün geçtikçe kötüye gidiyor. Hükümet her gün şapkadan Tavşan çıkarıyor. Ülkeyi ise cambazlıkla yönetiyor.”diyen Kutluata yı
Pamukova Belediye Parkında MHP’liler ve partili olmayan vatandaşlar gördükten sonra çevresinde toplandılar. Gündemle ilgili çeşitli sorular sordular. Terör olaylarından, yeni yapılan zamlara kadar sorulan sorulara karşı cevap veren MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata
Ülkenin iyi yönetilmediğini söyledi.
“10 yıldır hükmet olan AKP birçok kurum ve kuruluşu sindirmiştir. Tek sindiremediği MHP kalmıştır. MHP’nin iktidara gelmesi için hepimiz üzerimize düşen çalışmayı yapmak durumundayız.”dedi.
MHP Genel Kongresi öncesi ilçeleri ziyaret ettiği öğrenilen Münir Kutluata programının kısıtlı olduğunu söyledi ve izin istedi. Belediye parkı önünde partililer ve vatandaşlarla birlikte objektifimize poz veren Sakarya Milletvekili Geyve ye gitmek üzere ilçeden ayrıldı.



Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2012, 01:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER