banner392

Doğalgaz Protokolü belediyelerle de imzalandı.

Pamukova, Geyve, Alifuatpaşa ya gelecek olan EPKD tarafından ihalesi yapılan doğalgaz anlaşmasından sonra belediyelerle de prokol imzalandı. Geyve den sonra Pamukova belediyesi ile de protokol imzalandı.

Doğalgaz Protokolü belediyelerle de imzalandı.
26/11/2010 tarihinde Ankara da yapılan ihaleye katılan üç firmadan biri olan Akmercangaz:  (Doğalgaz Dağıtım San. Ve Tic. Lti. Şti) üzerinde kalan Geyve, Alifuatpaşa ve Pamukova doğalgaz ihalesinden sonra 6 ay içinde yapımına başlaması gereken firma bugün de Goğalgaz gelecek olan belediyelerden biri olan Pamukova Belediyesi ile sözleşme imzaladı. Sözleşme töreni  Pamukova belediyesinde yapıldı.
Belediye başkanı Cevat Keser ile Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Şirket sahibi Gazi Akmercan tarafından anlaşmaya imza kondu. İmza töreninde taraflar birlikte pasta kestiler ve protokolu şirket adına Genel Müdür Oğuzhan Soysal imzaladı.
İmza töreninden sonra AA muhabirine açıklama yapan Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser:
Mart ve nisan ayında, hem Geyve de hem de Pamukova da doğalgaz çalışmaları birikte başlayacak. Bugün burada imza törenine katılan Akmercangaz sahibi sayın Gazi Akmercan’a ve Geyve belediye başkanı Murat Kaya ya teşekkür ediyorum. Temiz çevre ye katkısı olacak. Doğalgaz’ın ilçemize gelmesinde desteklerinden dolayı Sayın Başbakanımıza ve bölge Milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Geyve belediye başkanı Murat Kaya ise:
“Bu program her iki ilçede de beraber yürütülecek. Geyve olarak biz protokolü daha önce imzaladık. Çalışmalar aynı anda başlayacak. Mart-Nisan ayı gibi çalışma başlayacak. Biz bu işe yüreğimizi koyduk, elimizi koyduk, sevdamızı koyduk, yerel yönetim olarak her zaman işin arkasındayız” dedi.
Akmercangaz Şirketler Grubu Genel Müdürü Oğuzhan Soysal ise:
“Akmercangaz Şirketler Grubu olarak Geyve, Alifuatpaşa, Pamukova üstyapı anlaşmasını imzalamış durumdayız. Bu dakikadan sonra EPKD kurulundan lisans çıkartma ile ilgili faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Cok kısa bir süre içinde inşallah lisansımızı da çıkarttıktan sonra bu bölgede (Geyve ve Pamukova da) ayrı ayrı olmak üzere çalışmalarımıza balayacağız. Bu yapılmış olan törenle sonra, yatırımın bu bölgeye gelmesi için ilk adımlar atılmış oldu. Biz kısa bir süre içinde müteahhit firma ile burada işe başlamak üzere tedariklerimizi devam ettiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sayın belediye başkanlarımız bize çok büyük bir tevazu gösterdiler. Protokoller hızlıca imzalandı. Buralarda doğalgaz dağıtımı daha hızlı olacaktır. Çünkü: yerel yönetimler bize destek olduğu sürece, bizde yatırımı hızlıca bitirip, lisans bölgesinde doğalgaz kullanmak isteyen herkesin kapısına doğalgazı götürmeye çalışacağız. Emeği geçen herkese yeniden teşekkür ediyorum” dedi.
İmza töreninden sonra Akmercangaz sahibi Gazi Akmercan ile şirket genel müdürü Oğuzhan Soysal ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Pamukova’dan ayrıldılar.
Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2011, 00:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
günay erkul
günay erkul - 13 yıl Önce

olurmuydu olmazmıydı derken bak ne güzel üç güzel insan biraraya gelip belediyede protokolu imzalamışlar.sonunda pamukova o leş gibi kışın kömür kokusundan kurtulacak .bazılarını duyar gibi oluyorum hadi canım sendeciler varya ,her şeye olumsuz vede umutsuz bakanlar bak ne güzel oldu .inşallah bundan böyle çok daha güzel projelere imzalar atılır .çok .çok teşekkürler.

abdurrahman var
abdurrahman var - 13 yıl Önce

bu bölgeye doğalgaz getirmek için emeği geçen bütün
herkese tektek teşekkür ediyorum,inşallah bütün p.ovalılar
en kısa zamanda doğalgaza kavuşur ve güzel pamukovamızın
havası dahada temiz olur.

SIRADAKİ HABER