banner392

Pamukova MHP İlçe yönetimi değişti

Pamukova MHP ilçe başkanı Kemalettin Yörük ve yönetiminin kendi isteği ile istifa etmesi üzerine boşalan başkanlığa Macit Kocabıyık ve beraberinde 15 yeni yönetim kurulu üyesi atandı. Mazbatasını alan başkan törenle yeni yönetimi tanıttı.

Pamukova MHP İlçe yönetimi değişti
Pamukova da MHP’nin görev değişikliği törenine partililer ve Ülkü Ocakları yanında sivil toplum örgütleri ve köy muhtarları da katıldılar. Devir-teslim töreni yeni taşındığı binada yapıldı. Orta camii karşında, Diasa market üzerindeki yeni MHP ilçe binasında eski başkan ve yeni başkan konuşma yaptılar.  
 
Eski başkan Kamelettin Yörük:
İlçe teşkilatımızın devir teslim töreninde altı yıldır bu bayrağı elimizden geldiğinin en üst düzeyinde arkadaşlarımızla beraber, dava arkadaşlarımızla beraber bu güne kadar getirdik. Emeği geçen bu dava arkadaşlarımızın Pamukovalı hemşerilerimizin hepsi bize haklarını helal etsinler. Biz burada bu bayrağı değerli büyüğümüz abimiz, yeni ilçe başkanımız Macit Kocabıyık’a ve yeni yönetimine devri için toplanmış bulunuyoruz. Bundan sonraki günlerde yeni yönetimin ve yeni ilçe başkanımızın emrinde bir nefer gibi yönetimim ve şahsım adına aynı hızla, aynı şevkle devam edeceğiz. Bu değişikliğin Pamukova’mıza, vatanımıza, milletimize, köylerimize hayırlara vesile olmasına Cenabu Allah’tan niyaz ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.
 
Yeni başkan Macit Kocabıyık ise şunları söyledi.
“Milliyetçi Hareket Partisinde görev devir teslimleri bayrak yarışı gibidir. Atletizimde bir çoğunuz seyretmişsinizdir. Bayrak elden ele alınır, bir sonraki hedefe alan sporcu daha hızlı şekilde bayrağı hedefe yetiştirmek için koşar ve bayrak yarışının sonucunda birinci hedefi bulmaya çalışır. Bizdeki Milliyetçi Hareket Partisindeki görev particilik anlayışı, milliyetçilik anlayışı Ulubatlı Hasanlar gibidir. Bayrağı göndere dikmek için çalışırız. Alırız bir üste götürmeye çalışırız. Bu gecede bunu yapmaya çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin bizlere vermiş olduğu bir görevlendirmeyle ben Kemalettin Yörük kardeşimden ve bunun değerli yönetim kurulu arkadaşlarından yeni bir yönetim yeni bir başkanla sadece bayrağı teslim alıyorum. Bayrağı bir öteki arkadaşıma teslim edinceye kadar en şerefli en yüksek en olması gereken yere kadar götürmeye sizler adına ben arkadaşlarım adına kendim adına namusum üzerine söz veriyorum.
Değerli partililer, partimize gönül vermiş olanlar; Hatta bu gece ilk defa partimize gelmiş olanlar, misafir olarak katılmış olanlar; hepinize şunu söyleyeyim, Milliyetçi Hareket Partisi düsturundan bir şey kaybetmedi.  2011 yılının haziran ayında genel seçimlere hazırlık yarışında 1 ocak 2011 den itibaren başlamış bulunmaktadır. Bizde bu yarışın tam başında bu nöbet devir teslimini aldık, inşallah haziran ayına kadar canla başla çalışarak köy köy. Mahalle Mahalle gezerek insanlarımızda sevgi seli yaratarak, yapacağımız hizmetleri anlatarak, yapacağımız o kardeşlik, dostluk mesajlarını vererek inşallah 2011 seçimlerine partimizi en yukarı bir yere taşımaya çalışacağız. Ben ve ekibim ocaktaki genç arkadaşlarım ve en büyük şeyimiz vatandaşlarımız, yani sizler, hep beraber canla başla çalışarak bu partiyi bir yerlere getirip bu bayrağı en üst makama kadar çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimize, kendim ve şahsım adına, yönetim kurulu arkadaşlarım adına, dava arkadaşlarım adına, partimize bu gün katılmışlar adına söz veriyorum. Çalışmalarıma kaldığımız yerden başlamak adına Kemalettin kardeşimiz ve ekibiyle ve katılacaklarla can hıraş şekilde çalışacağımıza namus ve şerefim üzerine söz veriyorum. Hata yapmamaya sizleri sevgi ile selamlayarak bu yolda canımızı vereceğimizi söylüyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Saygılar sunuyorum. Hepinize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.
Partinin yeni taşındığı binada yapılan devir teslim töreninden sonra Pamukova MHP yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yapmak için toplantı salonuna geçti. Toplantı öncesi yeni yönetim basına tanıtıldı.
 
Pamukova MHP İlçe yönetimi şöyle:
Başkan: Macit Kocabıyık: 1955 Pamukova doğumlu ve Yüksek Okul mezunu evli ve iki çocuk babası, bankacılık yaptı ve Geyve Orman İşletme Müdürlüğünde memur olarak çalıştı. İki sene önce emekli olan Kocabıyık gençliğinde Ülkücü hareket içinde bulundu.
Yönetim Kurulu:
Yüksel Keskin: Başkan yardımcısı: İlk Okul mezunu (İşadamı)
Fehmi Gür:  Lise mezunu Banka emeklisi
Halit Solak: Lise mezunu emekli
İsmail Zobar: Lise mezunu İşçi
Cafer Der: İlkokul mezunu, İşadamı
Orhan Salih: İlkokul mezunu, İşadamı
Tamer Şen: İlkokul Esnaf (Pamukova Avcılar Atıcılar Derneği başkanı)
Erol Varoğlu: Ortaokul mezunu, esnaf
Ali Fidan: Lise mezunu emekli
Gökhan Ak: Lise mezunu işçi
Neşet Er: İlkokul mezunu, esnaf.
Yakup Koskos: İlkokul mezunu, esnaf.
Selçuk yıldırım: Yüksek okul mezunu, işçi.
İsmail Karayel: Lise mezunu, işçi.
Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2011, 05:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
pamukovalı istanbulda polis
pamukovalı istanbulda polis - 13 yıl Önce

sayın macit kocabıyık .Abimiz büyügümüz seni tanıyan biri olarak yıllarca böyle durumlarda hep geri planda kaldın , gönül isterdiki çok daha önceleri böyle bir işe girişip seni daha iyi yerlerde görmek ,pamukova adına bişeyler yapabilmen çok daha iyi olurdu .şimdiden senin vede partin adına hayırlı olsun.

ZELİHA BİLGİN
ZELİHA BİLGİN - 13 yıl Önce

bu aldığınız onurlu görevde başarılar dilerim.

şahin adam
şahin adam - 13 yıl Önce

m h p kimlere kaldı çok yazık zaten bundanda iyisi şamda kayısı derlerya işte öyle

Ahmet TOKAÇ
Ahmet TOKAÇ - 13 yıl Önce

Yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerim.

marmaralı bozkurt
marmaralı bozkurt - 13 yıl Önce

Yeni ilçe başkanımız sayın macit kocabıyık'a yeni görevinde başarılar diler omuzlarına almış olduğu sorumluluğu layıkiyle yerine getimesini yüce ALLAH'tan niyaz ederim.Geleceğin milliyetçi türkiyesinde lider kadroları oluşturacak olan ülkücü gençler olarak ülkücülüğün sadece bir gençlik sivilcesi olarak görmeyen inandığımız davayı bundan önce yaşamış ve bundan sonrada yaşacak olmasından hiç bir şüphemizin olmadığı sayın ilçe başkanımızın yanında olduğumuzu dosta, düşmana ve mhpli olmayı hak etmeyen devşirme dervişlere bildiririz...

Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

SAYIN BAŞKANLE PARKTA AKŞAMLARI MUHABETİMİZ OLURDU.
KENDİSİNİ KUTLUYORUM.
SÖZÜNÜN ERİ BİR ARKADAŞ ANADOLU KÜLTÜRÜYLE YETİŞMİŞ
YANLIZ ÇANKAYAYI ZİYARET EDECEK JAGUARİ YOK İŞ
GÖRMEZ

geyveli54geyveli
geyveli54geyveli - 13 yıl Önce

sayın macit kocabıyık ülkücü iradenin içinden gelmiş biri başarılar dilerim kendisine kamalettin başkanada bundan sonraki hayatında sonsuz başarılar

SIRADAKİ HABER