banner392

Depremde 24 kişi hayatını kaybetti, 804 yaralı var.

İzmir'de meydana gelen, Afad’ın 6.6, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin büyüklüğünü 6,9 Yunanistan’n 7.0 olarak kaydettiği depremde bazı hastaneler de hasar gördü.

Depremde 24 kişi hayatını kaybetti, 804 yaralı var.

İzmir'de biri boğularak olmak üzere 24 kişinin yaşamını yitirdiği, 804 kişinin de yaralandığı 6,9 büyüklüğündeki depremde bazı hastanelerin de hasar gördüğü bildirildi. Bozyaka, Torbalı Devlet ve Alsancak hastanelerinin ardından Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi Yoğun Bakım servisindeki hastalar da tahliye edildi. Durumu ağır olan hastalar, çevre ilçelerdeki yoğun bakım ünitelerine sevk edildi.

DEPREMDİ DE SİYASETE ALET EDENLER OLDU.

İzmir den Pamukovahaber e görüntüler atan bir kamu görevlisi böyle bir acı günde bile İzmir Türk Milletine yakışmayan sosyal medyada paylaşımlar yapanlar oluyor. “Yazıklar olsun onlara. Bizler zorluklar içersinde görev yapıyoruz. İnsanların morale ihtiyacı var. Burada Ticaret Bakanı enkaz altındaki yaralı ile konuşuyor sosyal medyada şov yapma diye konuşuyorlar

İzmir e kötü bir lakap takılmış gavur İzmir diye sosyal medyada “hakedildi ohhhhhh olsun” diyorlar, “bunlara dur denilmesi lazım.” diye masaj atmış ve “Her yer yıkıldı. Herkes Sokakta” demiş.

İŞTE İZMİR’DEN GÖNDERİLEN SICAK GÖRÜNTÜLER.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2020, 19:38

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER