banner392

Pamukova da yeni bir Pastane Daha Hizmete girdi.

Uzun Yıllar İpek Pastaneleri Baş ustası olarak çalışan ve artık kendi işyerini açmaya karar veren Yakup Şahin ve eşi tarafından açılan Şahin Pastanesinin açılış kurdelesini Kaymakam Cemal Demiryürek, Müftü Celil Şimşek ile birlikte AKP İlçe Başkanı Burak Çelik MHP ilçe Başkanı Arif çakıl kestiler.

Pamukova da yeni bir Pastane Daha Hizmete girdi.

Elperek Mahallesi Eyüp Sultan Ceddesi üzerine kurulan yeni iş yerinin açılışından sonra açışa katılan konuklara ve misafirlere yeni pastanesinden pasta ve çay ikamında bulunan Yakup Usta ya konuklar yeni iş yerinin hayırlı olması tenennisinde bulundular.  Yakup Şahin ise konuklarına teşekkur etti.

Pamukovanın yeni gelişen ve en güzel mahallerinden olan Elperek Mahallesinde yeni iş yerinin açılması ise mahlelileri sevindirdi. Hızlı şekilde gelişen düzenli bir yerleşim şekline gelen Elperek Mahallesinin Eyüp Sultan, Mevlana gibi caddleri üzerinden caddelerinde eksik olan dükkanlar gün geçtikçe artıyor. Merkezde biriken büyük marketler de (Şok gibi) buralara yeni şübelerini açarken ilk olarak ta bu mahalleye Pastane açılmış oldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2021, 16:20

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER