banner392

CHP'nin yardımları İzmir'e ulaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanlığı tarafından başlatılan ve 2 gün içerisinde yüzlerce yardımın toplandığı kampanyada, yardım tırları İzmir’deki depremzedelere ulaştı.

CHP'nin yardımları İzmir'e ulaştı

CHP Sakarya İl Başkanlığı tarafından İZMİR’İN YANINDAYIZ” diyerek başlatılan kampanyada içerisinde bebek bezinden, temel gıda maddelerine kadar çok çeşitli malzemelerinden oluşan yüzlerce yardım kolisinin bulunduğu tır İzmir’e ulaştı. Yardım tırıyla beraber, koordinasyonu sağlamak ve ihtiyaçların en iyi şekilde giderilmesine yardımcı olmak üzere görevlendirilen CHP Sakarya İl Başkanlığına bağlı il ve ilçe yöneticileri de yardımlarla beraber İzmir’e giderek, görev başı yaptı. Sakarya yardımlarını İzmir’de CHP grup Başkanvekili Engin Özkoç karşıladı.

Pamukova dan da İl yönetiminden İsa Şahinoğlu İzmir e cocuklarını için Atatürk Posteri üzerinde bir araya getirilen Pazıl oyunları için bileşenlerini götürdü ve Deprem Çadırlarında yaşayan ailelirin çocuklarına yardımlarla birliküte dağıttı.

Yardım Severler ve Katkıda bulunanlara Ecevik Keleş Teşekkür etti.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş:

“ İzmir’in Yanındayız” İlçe Başkanlıklarımıza, Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kollarımıza, Sakarya esnaflarına, yardımsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Tam da Sakaryalı hemşehrilerimize yakışacağı üzere çok büyük ilgi gördük. Depremin ne demek olduğunu bilen, depremin acısını yaşayan Sakarya’mız bizi bu kampanyada yalnız bırakmadı. İçerisinde battaniyesinden, içeceğine, kıyafetinden, gıda malzemelerine birçok yardımın bulunduğu koliler İzmir’e ulaştı. Yardım kolilerimizle beraber, bölgede çalışmalara yardım etmek ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yola çıkan il ve ilçe yöneticilerimiz de alanda hizmet veriyorlar. CHP Sakarya İl Başkanlığı olarak hayırseverlerimizin emanetlerini en güzel şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Tekrar yardım eden hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Sakarya olarak İzmir’in acılarını paylaşıyoruz” dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER