banner392

Berat Albayrak istifa etti mi?

Hazine ve Maliye Bakanı Bert Albayrak'ın resmi Instagram hesabından istifa açıklaması yapıldı. Ancak Twitter hesabına ulaşılamadığı görüldü. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Berat Albayrak istifa etti mi?

Hazine ve Maliye Bakanı Bert Albayrak'ın resmi Instagram hesabından yapılan paylaşım şöyle

Kamuoyunun dikkatine...

Yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememek kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanı mı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem babam eşim ve çocuklarıma ayıracağım.

Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta, gerçekleşecek olan bayrak değişimi ile yeni gelen arkadaşlarımız, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edeceklerdir.

Bu 5 yıllık süre zarfında Benimle bu zor ama kutsal yükü yüklenen tüm yakın mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çokça hakkım geçmiştir, haklarını helal etsinler. at izinin it izine karıştığı Hak ve batılı ayırt edememenin zorlaştığı böyle Çetin bir zamanda bizlerin samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızdan Rabbim razı olsun.

Türkiye tarihindeki belki de en kritik dönemlerden sayılacak olan bu 5 yıllık süre zarfında ülkeme ve ümmete hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamd olsun.

Gaybi kalpleri ve hakiki niyetleri bilen mutlak güç sahibi Cenab-ı Allah bizleri sırat-ı müstakimden ayırmasın sonumuzu hayır eylesin.

Berat Albayrak.

İŞTE İNSTAGRAM HESAMINDAN İSTİFA PAYLAŞIMI.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2020, 20:59

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER