banner392

Boluspor’un gözünden sakındığı, Emre Kılınç’ı ne yazık ki Pamukovalılar tanımıyor

Daha 16 yaşında Boluspor un 10 numaralı süper starı Emre Kılınç için Fenerbahçe 400 milyar para ile Boluspor’a 4 oyuncu teklif ederken, Beşiktaş ise 300 milyar para ve 3 futbolcu verme teklifi yaparken, Galatasaray yöneticileri Emre’yi transfer edebilme görüşmeleri yaparken Pamukova doğumlu Emre Kılınç’ı maalesef Pamukovalıların çoğu tanımıyor.

Boluspor’un gözünden sakındığı, Emre Kılınç’ı ne yazık ki Pamukovalılar tanımıyor
Emre hakkında birçok internet sitesinde spor ajanslarında övgüler dolu yazılar ve yorumları bulunmakta. Pamukova sitelerinde ise Emre adı hiç bir yerde geçmemekte.
Boluspor kampından iki günlüğüne Pamukova ya gelen Emre yi babası ile birlket fotoğrafladık. Emre Kılınç fotoğraf çektirmeyi sevmediğini söyledi. Roportaj konusunda ise sadece Boluspor un TRT ye özel bir görüşme izni verildiğini söyledi. Bizde haberciliğimizi yaptık Emre Kılınç hakkında bilgileri güvenilir kaynaklardan toparladık:
İşte 16 yaşında Bolu da Anadolu Lisesi 3. Sınıfa giden Emre Kılınç:
Sakarya Devlet su İşlerinde çalışan İsmail Kılınç’ın oğlu olan 1994 doğumlu Emre Kılınç 2003 yıllarında 75. Yıl İlk Öğretim Okulu okul takımında futbola başladı. O yıllarda Valilik ve Toyota’nın düzenlemiş olduğu “Okullar arası futbol turnuvasında göstermiş olduğu başarılı oyunu ile dikkat çekti.
Fenerbahçe futbol okulunda 1, yıl top koşturdu.
Mersin de spor okulları turnuvasında üç maçta 9 gol attı. Bunun üzerine Emreyi Fenerbahçe çağırdı. Ancak o gitmedi. Daha sonra Beşiktaş alt yapısı seçmelerine katıldı ve kazandı.
16. bölge liginde (İç Anadolu Bölgesi) Play-Off ta Türkiye şampiyonasına katıldı. Bu müsabakalarda Boluspor Antalya da 4. Oldu. Emre o sene gol kralı oldu. Aynı zamanda en centilmen oyuncu seçildi ve ödüllendirildi. Emre Kilinç şu an Boluspor A takımında profosyonel olarak sözleşmeli oynuyor.
10 numara ile oynayan Emre nin çıktığı tüm maçlarda Bolusporlular en çok alkışlarını Emreye yapıyorlar.
Transeferler hakkında Bolspor dan izinsiz konuşmak istemeyen Emre futbolu çok sevdiğini ancak okulunu düşündüğünü söylüyor. Gelecekte spor Akademisini bitirmek istediğine de söyleyen Emre Kılınç “Okulum bitirdikten sonra futbolun içinde olmak istiyorum.”diyor. Babası ise:
“Biz Emre’nin eğitimini tamamlamasını istedik. Ancak Emre Futbolu çok sevdiği için, şu ana kadar ikisinide de başarılı şekilde devam ettiriyor. Bizde Emreyi destekliyoruz”dedi. Bezde pamukovahaber.com olarak Emre’ye başıralar diliyoruz
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2010, 18:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mustafa kadir bolal
mustafa kadir bolal - 14 yıl Önce

Okulunuda başarı ile götürmen kaydı ile seni Beşiktaşta görmek isteriz. Başarılarının devamını dilerim.

METİN ÇAYLAK
METİN ÇAYLAK - 14 yıl Önce

YEĞENİME ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM ŞIMARMADAN DAHA YUKARILARA GÜVEN ABİSİ GİBİ

refik yener
refik yener - 14 yıl Önce

İsmail benim okul arkadaşımdır. Arkadaş oğluna söyle her ikisinide bir arada götürsün. Geleceğin yıldızı olur. Başarılarının devamını dilerim. Refik YENER

SIRADAKİ HABER