banner392

Eskiyayla köyü köyiçi 2. Kat asfalt çalışması devam ediyor

Pamukova Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından programa alınan köylere ikinci kat asfalt yapımı Eskiyayla köyünde devam ediyor. Köyün içi ve giriş çıkış bölgeleri olmak üzere 1 km lik alanının asfaltlanmasına cumartesi günü başlandı.

Eskiyayla köyü köyiçi  2. Kat asfalt çalışması  devam ediyor
Özel İdare araçları asfalt öncesi yollara kırık taş çekerken, Grayder ise düzeltme çalışmaları yapıyor. Çalışmaları yakından izleyen İl Genel Meclisi üyesi Mevlüt Ekşi:
“Cumartesi, Pazar demeden çalışan ekibe öncelikle teşekkür ediyorum. Bu sene Pamukova nın köylerinde eksik olan ikinci kat afsfaltlama çalışmaları başladı. Hızla devam ediyor. Köylerimiz çalışanlara yakın ilgi gösteriyor. Ayrıca köy muhtarlarınada teşekkür ediyorum” dedi.
Eskiyayla köyü muhtarı İsmail Camcı ise köylerine ikinci kat asfalt çekilmesinden dolayı memnuniyetlerini belirtti ve Pamukova Köylere Hizmet götürme birliğine, başta kaymakam olmak üzere köyü adına teşekkür ettiklerini söyledi.
Esikyayla köyünün  Pamukova’nın en uzak ve yüksek bir konumda olduğunu da söyleyen Muhtar Camcı: “Yol sorunumuz çözüldükten sonra birde su sorunumuz var. Köyümüz nüfusu gittikçe çoğalıyor. Su yetersiz geliyor. Yıllar önce köyümüzün suyu olan ilk suyumuz bir şekilde devre dışı kaldı. Açık çeşmelere su akmıyor. İki km lik uzakta olan o suyu da köye getirebirsek su derdimiz de bitecek. Onunu için yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2010, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
muhammet günes
muhammet günes - 14 yıl Önce

muhtarımız devamını böyle iyi işlere arkasında durmasını köyümüzün bir adım atması icin köyüzün gelecegi icin herkeze teşekkürlerimi sunuyorum

REFİK YENER
REFİK YENER - 14 yıl Önce

Helal bu muhtara iyi işler yapacak gibi görünüyor. Bir de giden odun deposunu geri alabilirse bir kaç garibn oradan ekmek yer iyi olur. İnşallah daha iyi işler yapar.

SIRADAKİ HABER