banner392

Pamukova da devrilen traktörün yıktığı duvar yapılmaya başlandı.

Pamukova Elperek Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi üzerinde tırların park yaptıkları yerin yakından dün freni patlayarak devrilen ve 2 kişinin yaralanmasına ve iate duvarlarının yıkılmasına neden olan yerin onarılmasına başlandı.

Pamukova da devrilen traktörün yıktığı duvar yapılmaya başlandı.

Dün meydana gelen Belediye İş aracı tarktörün yoldan çıkarak devrilmesi sonuç Ekşioğlu Binasının duvarına çarparak durması sonucu meydana gelen kazadan sonra meyadana gelen maddi hasarın onarılması için belediye calışanları çalışmaya başladılar.

Pamukova da son zamanlarda ara sokak ve ara caddelerinde dışırdan gelen park edilerek ulaşımın da etkilendiği caddeler ve sokaklar artık tehlike saçmaya başladı.

Dün kü habarimizde de vatandaşların şikayetleri olduğunu tarfiğe yasak yerlere park yapılan araçların trafiği aksattığını yazmıştık. Peşinden meydana gelen bu kaza ise yetkililerin kulaklarına küpe olsun.

Birçok vatatandan ara sokaklara park edilen büyük araçların tehlike ve çevreyide kirlettiklerini adeta haykırıyorlar.

Hatta bu konuda Belediye başkanıda dün habemizde şikayet ve önerilerini dile getirmişti.

Yine Pamumova’nın en büyük kuruluşlarından olan Pamukmova Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Şabah Özzaim de öneri ve şakeytlerini de dilye getirmişti. Başkan Özzaim Bir an önce bu sonuna Belediye el etmalı Meclis Kakarı almalı ve bu karar Trafik komusyonuna sevk edilmeli. Bizde Kooperatif olarak onlara severek destek verleye hazır demişti.

Ayrıca Şaban Özzaim Başkan Şehir içine yük getiren tırların içeriye girmeden akarma ile yüklerini şehir içine öyle sokmalılar. Çünkü bunun örnekleri var. Kocaile de öyle yapıyorlar. Şehir içine gelen yükler ara araçlara aktırılarak ashiplerine teslim ediyiyor. Aynı Şehir için serviz araçları uygulayan ve yolcularını servis minhübüsleri gibi araçlarla aktaran yolcu taşıma araçları gibi.  

OLAY YERİNDE ÇALIŞMA BAŞLADI.

KİMLER HAYKIRIYOR.

Bir zabıta görevlisi: Eyüp Sultan Caddesinde birgün evimizin içinde çok kötü bir koku duymaya başladık. Bir türlü bi kokunun nereden geldiğini bulamıyorduk. Ançak gece saatlerinde evimizin tam önüne bir büyük kamyon par etmişti. O kamyonun üzerinde tente çekilmiş. İçinnde ne olduğu görünmüyordü. Ben ordan şüphelendim. Tırı ora geteren her kimse ortalarda yoktu. Ben kamyonun üzerine çıkaram üstünteki tenteyi kaldırdığımda ne göreyim. Meğer tırın üzerinde tavuk gübresi varmış ve çevreyi kirleten konu oymuştu. Oraya kamyonu gece getirip bırakan her kimse demek Caddeye tırı bırakıp kendi evine gidip uyumuş. Mahalleli ise tavuk gübresi kokusu ile baş başak bırakılmış” diye anlattı.

Yine bir vatantaş: “Ben her sabah işime giderken özel aracım ile geçitğim cadde geçişinde bir gün uygunsuz park yapılmış bir tıra son anda hafif kaza ile atlattım. Pamukova içinde her yere uygunsuz tırlar ve büyük iş araçları sanki babalarının yerleri gibi park yapıp evlerine gidiyorlar. Adamlar kendi evlerinin önüde değilb kendileri İngirse Mahallesi, Eskiyayla Mahallesinde oturoyor. Hüseyinli mahallesinde oturuyor çalıştığı şehirlerarası yük taşıdığı araçları getirip pamukovanın ara sokaklarına bırakıp gidiyor” diye anlattı.

Pamukovalılar bu konudan rahatsız. Bir an önce Pamukova ağır araçların şehir içine ulu orta girmeleri yasaklanmalı.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER