banner392

Saadet Partisi gençlik kolları çalışmalarına devam ediyor.

Saadet Partisi Genel Merkezinden Pamukova ya gelen Gençlik Kolları Teşkilat görevlisi Mehmet Zeki Paksoy, Ramazan Sarhoş, Sakarya İl yönetiminden Ramazan Girgin, AGD Teşkilat Başkanı Yasin Öztopal, Pamukova Gençlik İlçe Başkanı Ömer İhtiyar ve ilçe yönetiminden gençlerle parti binasında toplantı yaptılar.

Saadet Partisi gençlik kolları çalışmalarına devam ediyor.
 Toplantı da konuşma yapan Mehmet Zeki Paksoy ülke çapında tüm il ve ilçeleri gezerek partiyi yerel seçime hazır hale getirmek için çalıştıklarnı söyledi.
“12 Mayısta Ankara da yapılacak ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu toplantı  sonunda seçim startını vereceğiz” diyen Paksoy; “Tüm dünyada Müslüman kanı akmaya devem ediyor” dedi.
 “Gençlik Kolları Genel Merkezi olarak dünyada yaşanan olayların neticesinde yeryüzünün dört bir tarafında Müslüman kanı akmakta, ahlaksızlık almış başını gitmekte, açlık, işsizlik gibi insan hayatını olumsuz etkileyen ne varsa kat ve kat artmakta insan hayatına olumlu yansıyan ne varsa gün geçtikçe azalmakta, bunun haricinde açlık sefaletin dışında birde zulüm alında inim inim inleyen bir Müslüman coğrafyası var: Bugün Irak da yılan zulümler, Pakistan da yapıl zulümler, Çeçenistan da yapılan zulümler, Filistin de yapılan zulümler ve son olarak da Miamar da yapılan zulümler hepimizin gözleri önünde cereyan etmekte. Şimdi: Bunları hepimiz müşahade ediyoruz, hepimiz üzülüyoruz. Hepimiz bunların düzelmesini istiyoruz ama bu olayların düzelebilmesi için olması gerekenler noktasında ne yapmalıyız diyerek de gençlik kolları genel merkezi olarak plan program çıkarttık.”dedi.
Mehmet Zeki Paksoy:
Tüm Türkiye satında 950 ilçeyi ziyaret etmek için bir program çıkardıklarını. Bu güne kadar 10 ili ziyaret ettiklerini. Bu haftada 20 vilayeti ziyaret edeceklerini söyledi. “Pamukova ise son ziyaret ettiğimiz  ilçe” dedi.
Taramalarda teşkilatların mevcut durumunu tespit ettiklerini söyleyen Paksoy:
“Eksiz olan ilçelerimizde, beldelerimizde yeniden teşkilatlanıyoruz. Önümüzde yaklaşmakta olan yerel seçimlerde kuvvetli adımlarla yürüyoruz. 950 ilçenin taraması haricinde önümüzdeki mayıs ayının 12 sinde Türkiye de ki tüm ilçelerin başkanlarının katılımıyla Türkiye İlçe Başkanları toplantısını Ankara da organize edeceğiz.
Seçimlerin gerçek startını 12 Mayısta Ankara da vereceğiz İnşallah. Burada yapmış olduğumuz çalışma 12 Mayıs’taki yapılacak çalışmanın alt yapısıdır. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2013, 21:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER