banner392

Özcan Pehlivanoğlu Pamukova’ya geliyor.

Pamukova Eskiyayla Rumeli Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin konuğu olarak 8 Nisan günü Pamukova ya gelecek olan Pehlivanoğlu Dernek tarafından düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışından sonra Belediye Atatürk Kültür Merkezinde “100. Yılında Balkan Savaşları” adlı konferans verecek.

Özcan Pehlivanoğlu Pamukova’ya geliyor.
Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (RUMASAM) ile aynı zamanda MHP MYK üyesi olan Özcan Pehlivanoğlu nun konferansı halka açık olup, tüm vatandaşlarda izleyebilecekler.
 
8 Nisan Pazartesi günü saat 14.00 da Pamukova Belediyesinin de katkılarıyla Derneğin çalışması sonucu ilk defa ilçede yapılacak olan Fotoğraf Sergisine Sakarya Valisi Mustafa Büyük ün de katılması bekleniyor.
 
Dernek başkanı Mehmet Yavuz “İlçemizde 2004 yılında kurulan, derneğimize yakışır bir kültür etkinliği yapmak için yönetim olarak karar aldık. Büyüklerimizin 126 yıl önce gelip yerleştiği Eskiyayla da yaşam içinde bulunduğumuz Pamukova ilçesinde etkilendiğimiz ve etkilediğimiz, yeri geldiğinde sevinçlerimizi, üzüntülerimizi paylaştığımız yakın çevremizi fotoğraflarla çevremizdeki görüntüleri paylaşmayı düşündük ve fotoğraflarla anlatmaya karar verdik.” dedi.
 
“Devletine, milletine bağlı insanlarımızın böyle bir ekinlikle bir araya gelmesi kültür etkinliği ile dahada bir birlerini anlamalarını sağlamak için “Yaşadığımız Doğal Çevre” adlı etkinlikte buluşturmak istedik.” diyen başkan
 
“Balkanlardan gelen devletine, milletine bağlı bizlerinde tarihte unutamadığımız Balkan Savaşlarında uğradığımız soykırımı nedeniyle çektiklerimizi paylaşmak adına değerli araştırmacı ve yazarımız olan Av. Özcan Pehlivanoğlunu da davet ettik. Kendileri bizleri kırmadı ve sergi açılışımız olan 8 Nisanda ilçemize gelerek konferans verecekler.
 
Sergi açılışımızdan sonra saat: 16.00 da Pamukova Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi 1. katında tüm halkmıza açık olarak verilecek konferansa herkesi bekliyoruz” dedi.
 
Günle ilgili program şöyle:
 
8 Nisan Saat: 14.00 da sergi açılışı.
Günle ilgili konuşmalar.
Serginin gezilmesi.
 
Saat: 16.00 ile 18.00 arası. Özcan Pehlivanoğlu nun konferansı.
 
Sergi 8-9-10-11-12 nisan tarihleri mesai saatleri içinde herkese açık olacak.


Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2013, 20:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER