banner392

Pamukova’nın sorunları tartışılmaya devam ediyor.

Pamukova da ilk defa sorunların çözümü konusunda partileri bir araya getiren toplantının ikincisi yine Özdemirler Tesisisleri toplantı salonunda yapıldı. İki bölümlük toplantının ikinci kısmı basına kapalı olarak yapıldı.

Saadet Partisi ilçe yönetim kurulu üyesi Amhet Şen’in başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti ilçe başkanı Gürsel Işık. CHP adına İlçe Başkan yardımcısı Fikret Uysal ve Nail Türkmengil, MHP ilçe başkanı Kemalettin Yörük, Demokrat Parti ilçe başkanı Ahmet Bilaloğlu, Has Parti ilçe başkanı Metin Işık katıldılar.
Tesislerde birlikte akşam yemeği yendikten sonra toplantı salonunda iki bölümlük toplantının birinci bölümünde geçen toplantıda gündeme alınan konular hatırlatıldı.
Bu haftaki toplantı gündemi tarafından okundu. Basına açık yapılan birinci bölümden sonra ikinci bölümde neler konuşulduğu merak ediliyor. Ancak iki toplantıda gündeme alınan ve tartışılan konuların yazılı bir basın açıklaması ile duyurulması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2012, 11:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
reis54
reis54 - 12 yıl Önce

Şanlı Ay Yıldızlı Bayrağımız altında, insana üstünlük sağlayan vasıfları öğrenerek, yaşayarak, yaşatarak ve öğreterek uygarlığın gelecekteki büyük varisleri olabiliriz. İnsanı yaşatan oldukça medeniyet ve sulh vardır. Yakınlaşmak, sevgi ve saygıyı arttırmak esastır. Ötekileşmek ve ötekileştirmek, sevgi ve saygıyı azaltır. Sevgi ve saygıyı güçlendirmenin en önemli kilometre taşı güzel ahlak tacı ile taçlandırmaktır.güzel ahlak varsa hizmetde vardır.yoksa sözün de özünde önemi yoktur

HALKIN SESİ..
HALKIN SESİ.. - 12 yıl Önce

Bİ TOPLANTI SALONUNUZ YOK YAZIK.. BU KADAR VAHİM PAMUKOVANIN DURUMU İŞTE.. NERDE YEMEK VAR NERDE PARA DÖNÜYO İYİ BİLİYOSUNUZ.. ÇIKAR DÜNYASI .. Bİ ANKET YAPSAK BU SENE İÇİN NELER YAPILDI DİYE.. KİM NE SAYABİLİR ACABA? 1 ELİN PARMAĞINI GEÇMEZ.. ORDA HANGİ KONU TARTIŞILDI ACABA ? BOŞ BOŞ BOŞŞŞ.....

reis54
reis54 - 12 yıl Önce

tesadüfen buraya girdim.aaa p.ovada neler oluyormuş da haberimiz yokmuş.ne kararı alacaklarda p.ovamızda uygulanacak?birliktelik güzelde lafla degil fiil eylem gerek.eylemm .siz inanıyorsanız ehh.inanmıyorsanız pehh derim.burada yediginiz yemekler yanınıza kar kalır.gerisi angarya vatan millet sakarya.ama .ama nedense pamukova ilçelikten çıkarak kasaba belkide köy olacak.siz yemekli toplantılara devam edeceksiniz.uyanın beyler lafla gemi yürümezz.çalışın bir şeyler yapında görelim.nam degil.bir dam yapında adınız kalsın.ilçe başkanı olmakla iş bitmiyor.

barış şen
barış şen - 12 yıl Önce

gerçekten manzara çok güzel..herzamanda olması gereken manzara..inşallah toplantılarınız pamukovamız için hayırlı olur..sizleri tebrik ediyor ve kutluyorum..

KENAN54@HOTMAİL
KENAN54@HOTMAİL - 12 yıl Önce

İNŞALLAH HEP YAPICI OLURUZ YIKICI DEGIL

rafet taş
rafet taş - 12 yıl Önce

üç büyük parti ilçe başkanımız Akçakaya köyünden gururumuz ne acıdır ki köyümüz yolu asfaltı yarım ne zaman biter Allah bilir

KARDELEN
KARDELEN - 12 yıl Önce

NE GÜZEL BİR MANZARA PAMUKOVAMIZA MÜJDELER OLSUN ÇOK GÜZEL HİZMETLER OLACAK BU İTTİFAK HAYIRLI OLSUN.

melek gürevin
melek gürevin - 12 yıl Önce

sizleri seviyoruz,gurur duyuyoruz her zaman destekçiniz olacağız

SIRADAKİ HABER