banner392

Toplantıların genişletilerek devam ettirilmesi kararı çıktı.

Pamukovalı siyasilerin bir araya gelerek ikincisini yaptıkları Pamukova’nın sorunları konulu toplantıdan devam kararı çıktı.

Toplantıların genişletilerek devam ettirilmesi kararı çıktı.
Pazar günü Özdemirler Tesislerinde ikincisi yapılan toplantının gece geç saatlere kadar devam ettiği öğrenildi. Basına kapalı yapılan iki bölümlük toplantının ikinci bölümünde Ak Parti, CHP, MHP, DP, Has Parti ilçe başkanları ve yöneticilerinin Pamukova’da birçok sorunu ele aldıkları özellikle yeni kurulan Bios tesislerinden çöplük e atılan atık kirli suyun sulama kanallarına katıştığı bunun ise birçok köye verilen sulama suyuna karışan kirli sudan dolayı meydana gelebilecek olumsuzlukların tartışıldığı, Sulama Birliği’nin açık kanalının Hastane arkasında kalan kısmında tehlike arz ettiği bu kanalın etrafının kapatılması gerektiği vurgulandığı öğrenildi.
Toplantıların genişletilerek devam etmesi gereği üzerinde duruldu. Siyasi partilerin başlattığı Pamukova nın sorunları adlı toplantının üçüncü bölümünün ise 20 Mayıs 2012 Pazar günü yine Özdemirler Tesislerinde İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye başkanı, Belediye meclis üyeleri ile birlikte siyasi parti başkan ve temsilcileri ile yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Başkan Ahmet Şen toplantıların iyi niyetli ve Pamukova’nın sorunlarını çözmede kararlı olunduğunun anlaşıldığını söyledi.
Şen: “Pamukova kendi sorunlarına sahip çıkabilecek güçtedir. Bunun için Siyasi Parti temsilerinin başlattıkları bu toplantılar dahada genişletilerek devam ettirilmelidir. İleriki toplantılarda STK’lar (Sivil Toplum Örgütleri) toplantıya katılmalı ve onlarda çözüme katkı sağlamalıdırlar” dedi.
Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2012, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER