banner392

Pamukova'da Ahmet Şen Saha çalışmalarına hız verdi.

Pamukova’da uzun süredir halkla iç içe olan Saadet Partisi İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Şen tarlada, bağda bahçede çiftçilerin sorunlarını dinmeye devam ediyor. Şen şimdi de Pamukova Esnaflarına günlük gazete ulaştırmaya başladı.

Pamukova'da Ahmet Şen Saha çalışmalarına hız verdi.

Çarşı esnafına Saadet Partisine yakınlığı ile bilenen Milli Gazeteyi dağıtan Ahmet Şen’i, çarşı esnafları da sevgi ve saygıyla karşılıyor.

Pamukova’nın var olan potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğini anlatan ve meclis toplantılarında Pamukova Tarımının ve Pamukova çiftçisinin sorunlarını da gündeme getiriyor.

“Pamukova çok verimli topraklara sahip bunları biz siyasetçiler gündeme getirmeliyiz, verimli ovamızı içinden geçen karayolu ve demiryolu avantajlarını iyi kullanabilmeliyiz” diyor.

Elinde kamera ile çiftçi sorunlarını ve görüşlerini de dinleyen ve yaptığı vieoları basınla paylaşan Ahmet Şen gelecekten çok ümitli. Birlik ve beraberlikten söz ediyor. “Birlik olursak başaramayacağımız iş yoktur” diyor.

Bu günlerde de insanları okumaya teşvik etmek için İlçe Başkanı Kemal Taş ile birlikte çaktığı günlük gazete dağıtımı işini en uzak mahallelere kadar götüreceklerini söylüyor.

İŞTE AHMET ŞEN VE SAHADA YAPTIĞI O ÇALIMALARDAN BİR VİDEOSU.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2020, 11:28

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER