banner392

Numan Kurtulmuş’u iftar yemeğinde protosto ettiler

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğinde olaylar çıktı. Yaklaşık 50 kişilik Erbakancı grup, genel başkan Numan Kurtulmuş'un arabasını tekmeledi, iftar verilecek otelin içinde kavga yaşandı.

Numan Kurtulmuş’u iftar yemeğinde protosto ettiler
BİR HAFTA ÖNCE ELEKTRONİK POSTA İLE UYARMIŞLARDI
İnternet üzerinden Ahmet Niyazioğlu adı ile gönderilen elektorik postalarda Numan Kurtulmuş’u protosto edecekler. Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın ifadesi ile "Saadet Partis'nin meşruiyetini yitirmiş Genel Başkanı" Numan Kurtulmuş, Cumartesi akşamı İstanbul'da protesto edilecek! Şeklinde uyarı postaları göndermişlerdi.
Buna göre; Numan Kurtulmuş, itfar saatinden 10 dakika önce eşi ile birlikte otele geldi. Kurtulmuş'un otomobili otelin önüne yaklaştığında 50 kişilik grup, ellerindeki ‘kırmızıkart’ları çıkarttı. Bir grup da Kurtulmuş'un otomobilini tekmeleyip, camlarını yumrukladı.
İftarın verileceği
Wow Otelsalonunda ise Erbakancılar ile Kurtulmuşçular birbirlerine girdi.
Çıkan olaylar yüzünden Saadet Partisi Lideri Numan Kurtulmuş da salonu terk etti.
Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2010, 01:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
necdet acet
necdet acet - 14 yıl Önce

Ayıptır arkadaşlar kardaşlar yakışıyormu müslümana iftar basmak Necmettin Erbakan Hocamızın bu işten haberi yok sanırım varsada hiç yakıştıramadım mü'min ler oruç açacak diğerleri abuk sabuk işler için mübarek akşamları zehir edecek bende refahlıyım ama emin olun o iftarda olsaydım orayı basanlar şimdi mezarda olurlardı

SIRADAKİ HABER