banner392

MHP sessiz, sakin ve emin adımlarla yürüyor.

MHP adayı yerel seçim çalışmalarına sessiz, sakın ve soğukkanlı bir şekilde medyadan uzak ancak seçmenlerle bire bir görüşerek devam ediyor.

MHP sessiz, sakin ve emin adımlarla yürüyor.

30 Mart seçimlerine katılan 4 adaydan biri olan MHP nin adayı emekli Albay Abdullah Bolal çok iddialı ber şekilde, ancak basından biraz daha uzak şekilde yürütüyor.

Pamukova nın yetiştirdiği çok az sayıda Kuleli Mezunlarından olan Abdullah Bolal vatanı görevini yaptıktan sonra doğup büyüdüğü Pamukova gelerek siyasete MHP den belediya başkan adayı olarak başlayarak girmiş oldu. Pamukova nın yerlisi olan ve babasınında sağlığında siyasi ve sosyal anmalda Pamukova da önemli hizmetlerde bulunmuştu. Abdullah Bolal da emekli olduktan sonra babasının izinden ama dahada önemil bir mevkide MHP den Pamukova belediye başkan adayı olarak başladı. Pamukova ya hizmet etmek için girdiğini söyleyen Abdullah Bolal adaylığı açıklandıktan sonra Pamukova nın 30 köyünü adım adım gezerek önce MHP den belediye başkan adayı oludğunu anlattı ve kendini tanıttı.

Seçim de birlikte çalışacağı meclis üyelerida kasinleştekten sonra müclis üyeleri ile birlikte köylere, mahallere yeniden giderek meclis üyelerini ve bu defa seçildikleri takdirde neler yapacağını anlatmaya başladı.

İkinci tur seçim gezilerinde Pamukova merkez, Gökgöz ve Kemaliye köylerine giden Bolal Kemaliye köyünde yapacakları ile ilgili gençlere de mesajlar de verdi.

Kemaliye köyünde köy kahvesinde konuşan Abdullah Bolal köylülerin sorunlarınıda dinledi ve sorunların çözümlerinide anlattı.

Özellikle gençler için belediye başkanlığına talip olduğunu anlatan Abdullah Bolal;

“ Bir aday gençlere para dağıtıyormuş parayı hemen alın hatta daha fazlasını isteyin, ama para peşin olsun sakın seçimden sonra laflarına kanmayın bu aday asla size seçimden sonra para vermez, verdiği sözü tuttuğu daha görülmedi.” dedi.

Bu paraların kanunen spora ayrılması gereken para olduğu, gençlerin hakkı olan bu parayı yerinde kullanmadığı şu anda seçim yatırımı olarak kullanmak istediğini söyledi.

Gökgöz’de  gençlere hitaben yaptığı konuşmada göreve geldiğinde futbol takımı kurabilen tüm köylere soyunma giyinme odalarıyla duşları-tuvaletleriyle projektörleriyle  gece antreman yapabilecekleri futbol sahası yapacağını söyledi.

Abdullah Bolal yarın akşam ise Pamukova nın en büyük köylerinden olan Mekece köyünde köylülere hitap edecek.



Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2014, 00:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
eleman
eleman - 10 yıl Önce

tebrikler!

Halk
Halk - 10 yıl Önce

halkla iç içe bir başkan yanındayız başkanım diğerleri gibi çamur atmak yok sende bravo

semra süren
semra süren - 10 yıl Önce














pamukova için hayırlı olacağına yürekten inanıyorum.

hüssam hasan
hüssam hasan - 10 yıl Önce

seviyeli,dürüst ve kaliteli bir aday.allah yardımcısı olsun...tabi pamukovalı kıymetini bilirse.

köyler
köyler - 10 yıl Önce

fırtına öncesi sessizlik bu bravo başkanım helal sana

SIRADAKİ HABER