banner392

Saadet Parti adayı Ahmet Şen kardeşlik ve barış istediklerini söyledi.

Dün akşam Paşalar-Üçevler mahallesi ve Oruclu köylerini ziyaret eden Saadet Partisi başkan adayı Ahmet Şen ve meclis üyeleri iki köyde de coşkuyla karşılandılar.

Saadet Parti adayı Ahmet Şen kardeşlik ve barış istediklerini söyledi.

Yatsı namazından sonra Önce Üçevleri ziyaret ettiler. Üçverler e 30 dolayında araçla ya konvoy halinde giden Saadet Partililer köy kahvasi önünde köy muhtarı ve köylüler tarafından karşılandılar. Partinin gençlik kolları üyelerinde katıldığı gecede kahve önünde Ahmet Şen e destek verdiklerini attıkları sloganlarla gösterdiler. Gençler “Bu gençlik seni başkan yapar” sloganı attılar.

Köy kahvesi önünde köylülerle selamlaşıp hal hatır sorulduktan sonra kahve içinde siyasi konuşma yapan Ahmet şen seçim çalışaları için köye geldiklerini söyledi. Beraberinde gelen meclis üyelelerinide tek tek köylüye lanse eden Şen yapacaklarını anlattı.

Ahmet Şen dün gece seçimin veridiği tempodan dolayı birazda rahatsız oluması nedeni ile konuşmaları arasında terledi ve terlerini bir mendille arkadaşları sildiler. Yinde konuşma alarında döktüğü terler kameralara yansıdı.

Rahatsız oludğunu söyleyerek konuşmasına başladı. Bu hizmet yolunda durmadan dinlenmeden 30 Marta kadar devam edeceklerini söyledi. Gece programı bittikten sonra parti binasına gelmeden evine giden Ahmet Şen in daha sonra sağlık durumun iyi oluduğunu öğrendik.

ŞEN: “KARDEŞLİK VE BİRLİK İSTİYORUZ. KAVGA İSTEMİYORUZ” DEDİ

“Kardeşlik Birlik ve beraberlik istiyoruz. Biz kavga istemiyor. Biz gürültü istemiyoruz. Biz boş laf istemiyoruz. El ele verecez. Kol kola verecez torunlarımıza güzel bir Pamukova bırakacağız. Bu hepimize düşen görevdir. Partiyi pırtıyı bir kenara bırakacağız. Oralı buralı ayrımı yapmayacağız.

Bu günü kadar Pamukova ya hizmet eden belediye başkanlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum.

Yine Pamukova da diğer partilerden başkan adaylarına da üstün başarılar diliyorum.

Biz Saadet Partisi belediye başkan adayları olarak şunlara dikkat edeceğiz: Biz rakİplerimize iftira atmayacağız. Rakiplerimizi tehdit etmeyeceğiz. Rakiplerimizi tenkit etmeyeceğiz. Rakiplerimize hakaret etmeyeceğiz. Çünkü bizim almış olduğumuz milli görüş terbiyesi ve aile terbiyemiz buna müsade etmez. BİZ TÜM DÜNYA İNSANLIĞINI KURTARACAĞIZ.

Gel kardeşim diyeceğiz. Yapma diyeceğiz, etme diyeceğiz. Bu gittiğin yol yanlış diyeceğiz. Elinden tutup onu kurtaracağız. Kavga edersek kurtaramayız.

Onun için bize destek olunuz.” dedi.

YAPACAKLARI POROJELERDEN DE BAHSETTİ.

“Çitçimizi kurtaracak Tarıma dayalı proje yapacağız. Organize tesisleri kuracağız. Tesislerde ambalajlama pazarlama yapılarak ihracat a hazir kompleks haline getirelebilecek oluşumu kurucağız. Zengin bir ülkeyiz bu zenginlikleri harekete geçireceğiz. Neden harekete geçiremiyoruz. Çünkü kavga ediyoruz. Partizanlık yapıyoruz. Bu yüzden de harekete geçiremiyoruz. Ele ele verip kardeş olacağız.

Tarıma dayalı 2. Projemizde çiftçimizin belini büken mazot giderleri Biz bu bölgede bu projeyi yapacağız. Biz yapalım da yapmasınlar bakalım. SAADET PARTİSİ TEKE DEN SÜT ÇIKARIR SÜT. Bu bölgede tarımsal sulamada elektriğe geçeceğiz. Beşte bir oranında tasarruf sağlayacağız. Birileri gibi seçim öncesi buraya gelip, 3 lira vereceğiz, 5 lira vereceğiz demiyoruz.

BAŞKA NELER YAPACAĞIZ?

Pamukova da Devlet hastanesi problemli hastaneyi problemden kurtarıp hastane gibi hastane yapacağız. Pamukova ya otopark yapacağız. Pazaryeri yapacağız, Spor Kompleksleri yapacağız. Terminal yapacağız. Eğitimde reform yapacağız. Eğitimdeki okulları hep bir araya toplayacağız. Okulların kafeteryası olacak. Parkı olacak. Konferans salonları olacak. Yaşlılar için misafirhane yapacağız. İnşaat yapanlara kolaylık getireceğiz. İnşaat yapacakların ruhsatları bir günde verilecek. Her köyde bir hizmet masası olacak, Bu masa sizin köyle ilgili her probleminizi halledecek.” dedi.

Üçverler den sonra Oruçlu köyünde köy kahvesinde de konuşan Ahmet Şen Yapacaklarını anlattıktan sonra Saadet Partili gençler tarafından hazırlanan çalışmalarını gösteren cinevizyon gösterisi ni izledi.

Saadet Partileler dün gece iki köy gezisi ile dünkü programlarını tamamlayıp geldikleri araç konvoyu ile Oruçlu dan ayrıldılar. 


Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 03:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER