banner392

Gürsel Tekin yağmurla geldi.

Dün Gece geç saatlerde Pamukova ya geleceği duyurulan CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin öğleden sonra Bilecik de bazı açılışları yaptıktan sonra Pamukova ya geldi.

Gürsel Tekin yağmurla geldi.

Gürsel Tekin i karşılamak için çok sayıda araçla Mekece sınırına CHP liler adeta çıkarma yaptılar. 100 ün üzerinde araç konvoyu ile Mekece de bekleyenler arasında chp meclis üyeleri, ilçe başkanı ve ilçe yöneticileri yanında köyden de meraklı çok sayıda vatandaş bir süre bekledikten sonra Gürsel Tekin konvoyunda bulunan onu karşılamak için Osmaneli ye giden başkan adayı Erdoğan Isır ve beraberindeki konvoy görüldü.

Gürsel Tekin’in geldiğini gören chp liler yolda bir adım daha öne çıkarak aracın durup Gürsel Tekin in aracından inmesi ile birlikte bir süre yol kenarında karşılama merasimi yaşandı.

Programda olmayan Mekece köyü de ziyaret edildi. vatandaşlarla selam vermek için gitmek isteyen Gürsel Tekin le birlikte bekleyenler de yolun karşısında ki köy kavesine geçmek isteyince Trafik bir süreliğine durduruldu.

Mekece de bir süre kalan Gürsel Tekin ve onu karşılamak için Osmaneli ye giden birlikte gelen Başkan adayı Erdoğan Isır köyün isteği üzerine köy kahvesi önünde çay molası verdiler. Mola sırasında çok sayıda vatandaşın birlikte fotoğraf çektirdiği anlarda yağmur yağmaya başladı.

Aylardır yağmur damlası düşmeyen bölgede yağmur yağdığını görenler bir anda alkış yapmaya başladılar. Alkış sonunda hep bir ağızdan “Gürsel Tekin geldi. Bereket geldi. CHP gelecek bereket getirecek” diye sloganlar attılar. Sloganlarını duyan Gürsel Tekin de alkış yaparak, alkışla cevap verdi.

Mekece de başlayan yağmur Pamukova ya kadar devam etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN YAZIYA TIKLA

Pamukova ya gelen Gürsel Tekin, aynı anda gelen CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç la birlikte çarşıda bulunan esnafları, kahvehaneleri ziyaret edip. Vatandaşardan Erdoğan Isır a destek vermelerini istediler.

CHP nin Kartalı Parktaki seçim bürosunda bir süre partililerle sohbet edeceği beklenirken zamanın darlığı yüzünden çok hızlı bir şekilde çarşı esnafı ziyareti yapan Gürsel Tekin ve Engin Özkoç daha sonra ilçeden ayrıldılar. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 01:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
selman küçük
selman küçük - 10 yıl Önce

kusura bakmayin pomukovalilar ben partici değilim ama adaylarada sonsuz saygım var pamukova için tek çare cevat keser ondan başkasi yalan başkan dediğin pisirik olmiyacak caliskan ve cesur olacak ve diğer adaylar dagayet iyi insanlar mutavazi insanlar ama yetmez başkanlik demek kolay bir is demek değil tuttuğunu kopartman lazim artik buyuksehir e geçtik sakaryada iktidar parti olduguna gore tek care cevat keser

9 köyden kovulan
9 köyden kovulan - 10 yıl Önce

başarı bizimle erdoğan ısır bey,halk artık tehdit edilmeye başladıysa birileri acayip tırsmıştır demektir, telefonla herkesi tehdit eden bir diktatöre karşı pamukova halkı gerekli cevabı 30 mart ta verecektir, başarılarının devamını diliyorum

PAMUKOVAM
PAMUKOVAM - 10 yıl Önce

evet.halkın pek haberi yoktu ama birden kalabalık çoğaldı.pamukovalı kurtuluşu gördü.doğru yoldasin erdoğan isir ve ekibi.güven sizden destek ve oylar izden.

SIRADAKİ HABER