banner392

Mahelle Sakinleri başkana Teşekkür pilaketi verdi.

Pamukova Yenice Mahalle sakinleri mahalle yollarını asfaltlamasından dolayı Belediye Başkanı Cevat Keser’e pilaket verdiler.

İstasyon altında Cihadiye köyü sokakta oturan mahalle halkı caddelerinin bozuk olan yoluna asfalt döktüğü için başkana teşekkür etmek için mahallelerine davet ettiler. Öğleden sonra hazırladıkları pilava ıkramında hem teşekkür hemde mahallelerinin sorunlarınıda aktarmak istediklerini söyleyen Selcuk sokakta oturanlar İlçe Emniyet Müdürünü de davet ettiler.
Pilav dan sonra mahalle adına plaket i sunan Adaduşakabin üreticisiçi işadamı Mustafa Keskin başkana mahalleye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Hazırladıkları pilaketi vermek üzere İlçe Emniyet müdürü Yüksel Usta’yı davet etti. Usta başkan Keser’e pilaketi sundu.
Başkan Keser kendisine verilen pilaketi kabul ettikten sonra kısa bir konuşma yaptı.
Cevat Keser devam eden hizmetler neticesinde mahalle halkına zarar vermiş olabileceklerini dile getirdi.
“Mahalle yolunuzda çalışan iş makinaları ve Doğalgaz alt yapı çalışmaları nedeni ile sizleri zarar vermiş olabiliriz. Ancak doğalgaz alt yapısı Cihadiye Köyü Yolu Caddesinde tamamen bitmiştir. Bizde bunun üzerine yolunuzu asfalt yaptık. Pamukova’nın diğer mahallerinde de devam eden doğalgaz çalışmaları bittikten sonra onlarında yolları ve altyapı çalışlalarını bitireceğiz. Yapılan hizmetler nedeni ile sizleri üzmüş olabiliriz. Bundan dolayı sizlerden özür diliyoruz” dedi.
Mustafa Keskin ise mahallelerinden araçların hızlı geçtiğini, okula giden çocukları olduğunu bunun ise kendilerini korkuttuğunu söyledi.
Keskin:
“Özellikle ağır tonajlı araçlar başka bir yolu tercih etsinler. Bunu da başkanımız sizden ve İlçe Emniyet Müdürümüzden rica ediyoruz” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü ise trafik komisyonu kararı olduğunu ve ağır tonajlı araçların Hastane yan yolu üzerini kullanmaları gerektiğini söyledi.

Mahallelinin davetine katılan Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Meclis üyeleri İrfan Özbayraktar ve Tacettin Efe, Fen İşleri müdürü Nuri Öztürk, Mühasebe müdürü Osman Yılmaz, Kayalar İnşaat Şirketi sahibi, Özdemirler Otoyol yapım şirketi yetkilileri ve mahaleli Kültür Salonu ile Cihadiye Köyü yolu caddesi üzerinde yeni dökülen asfalt yolda inceleme yaptılar. Davetliler daha sonra mahalleden ayrıldılar.
Yenice Mahallesi Cihadiye Köyü Caddesi Pamukova Belediyesi katkıları ile asfaltlanmış oldu. Cihadiye köyünden gelen ihtiyar heyeti temsilcileri de yollarının yapılmasından dolayı başkana teşükker ettiler.
Mahalleli ayrıca yol geçişine başkana teşükker eden afiş astı.
Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2011, 02:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
akhisarlı
akhisarlı - 13 yıl Önce

Polis hırsızı yakalıyor üstün hüzmet belgesi veriyorlar.Belediye başkanının da görevi hizmet etmek bu ne plaketi ee vatandaş hizmet görmeyince yangına körükle gidiyor ne yapsın.

mahalle sakini
mahalle sakini - 13 yıl Önce

yapılan yol ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun ama buyolun yapımında o mahallede oturan bld meclis üyesi erol akalın yüksel keskinin baskılarını herkes biliyor onlar nerdeydi çok iyi biliyoruzki irfan hoca ve tacettin efe bu yol için birdefa bile gündeme getirmediler ama iş fotğraf vermeye gelince maşaallah artist gibiler bu insanoğlunu tanımak ve anlamak çok zormuş hehele irfan hoca gibi bir adamı anlamak zor herşeye rağmen mahallemiz için sevindirici

aaa
aaa - 13 yıl Önce

Bu tip hizmetleri sunmak belediyenin asli görevidir. Yapmazsa ayıp birde plaket vermişsiniz.

SIRADAKİ HABER