banner392

Köylere hizmet artık Pamukova Belediyesi tarafından verilecek

Yerel Yönetimler kanunun değişmesinden sonra belediye hizmet alanına Pamukova’nın 30 köyünün girdiğini söyleyen Belediye Başkanı Cevat Keser “köylerimize hizmet için iş makinelerimizi tahsis ettik. 30 köy için 3000 adet plastik sandalye ve her köye bir tabut dağıtmaya başladık.”dedi.

Köylere hizmet artık Pamukova Belediyesi tarafından verilecek
Eskiyaylalılar Köy Derneğini ziyaret eden Başkan Cevat Keser. Dernekte Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve köy muhtarı İsmail Camcı ile Köy Kooperatif Başkan yardımcısı ve dernek yönetim kurulu üyesi Ahmet Akar la bir süre sohbet etti.
Dernek lokalin de karşılanan başkan a çay ikram edildi. Eskiyayla Köylüleri Derneğinin uzun yıllardan beri faaliyette bulunduğunu bildiklerini söyleyen Başkana dernekten yayın yapan “Radyo Pamukova fm” ile ilgili bilgiler verildi.
Radyo canlı yayınına müsait bir zamanda katılabilecekleri sözü veren Cevat Keser Yeni yerel yönetimler yasası ile köylerin artık belediye hizmet alanına alındığını bunun içinde Pamukova ya bağlı 30 köye hizmet vermek için kolları sıvadıklarını söyledi.
“Belediyenin yeni aldığı iş makinelerini (1 adet greyder, 2 adet damperli kamyon) larımızı köy işleri için artık tahsis edebileceğiz. Köylümüz arazi yolarını ve tarla yollarını yapabilecek” dedi.
“Her köyün ihtiyacı olan cenaze işleri için 1 adet tabut. Ses mikrofon cihazları yanında her köye yeteri kadar plastik sandalye vermeye başladık. Köylerimiz için 3000 adet sandalye aldık. İhtiyacı olan köyler gelip alabilirler” dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 23:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER