banner392

Gece yarısı kısa devre yapan elektrik saati korkulu anlar yaşattı.

Dün gece (Perşembe günü) saat 24.00 da Mehmet Akif Caddesi 32 nolu, 3 katlı evin elektik saatinde meydana gelen kaçak yüzünden evde yaşayanlar korkulu anlar yaşadılar. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi yanan panoya kkt (kuru kimyevi madde) sıkarak söndürdü.

 Gece yarısı kısa devre yapan elektrik saati korkulu anlar yaşattı.
 Hasan Yeşilbaşa ait evin giriş katında ki elektrik panosunda çıkan yangını birinci katta oturan kiracı fark etti. Tamda maç saati sonlarına geldiği anda elektik saatinin kısa devre yapması neticesinde koridora yayılan kokuyu duyan kiracı merdiveni indiğinde panonun tutuşmuş oluğunu gördü.  İtfaiyeye haber veren kiracının sesini duyan ev sahiplerinin de alt kata inmesinden sonra panonun eve girişindeki kontak kapatıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekibi çalışanları yangını södürdükten sonra olayla ilgili rapor tuttular.
 
Ev sahibi Hasan Yeşilbaş evinin daha yeni olduğunu, yeni evin bu şekilde elektik kaçağı ile tutuşmasını anlayamadığını söyledi.
Yangın sonucu devre dışı kalan elektrik panosuna yeniden elektrik verilmesi için Elektrik arıza ekibini beklemeye başladılar. Pamukova dan kaldırılan ve Adapazarı na götürülen arıza ekibinin geç gelmesine ise tepki gösterdiler.
 
“Pamukova da birçok kurum gibi Elektrik Arızanın da Geyve ya da Adapazarı’na taşınmasına tepki gösteren olay yerine gelen vatandaşlar. “Yangın da ilk olay yerine elektrik arıza ekiplerinin gelmesi gerekirken maalesef ilçemizden taşınan arıza ekibi yangından sonra gelebiliyor. Bunu yetkililer duysun. Pamukova ya elektrik arıza ekibi getirilsin, Daha büyük olaylar olursa bunun vebali kurumları Pamukova’dan götürenlerin olur” dediler. 
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2013, 16:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER