banner392

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan mektup var

Pamukova da Kirada oturan Ayten Çoban’a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun gönderdiği mektubu CHP Pamukova Kadın Kolları Başkanı Emel Atay ile ilçe yönetim kurulu üyesi Emine Çoban verdiler.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan mektup var
Üç çocuk annesi olan gündelik ev temizlik işleri ve kalorifer kazanı yakıcılığı ile annesi ve ablasına da bakan Ayten Çoban hiçbir sosyal güvencesi olmadığını söyledi.
Kendisini ziyaret eden CHP Pamukova Kadın Kolları başkanı Emel Atay ile yönetim kurulu üyesi Emine Çoban’ın ziyaretini ise kirada oturduğu dar evinin dış kapısında karşılayabildi.
Merdiven girişinde iki insanın yana-yana geçmesin mümkün olmadığı yerde ayakkabı koyulan yerde gördüğümüz boş yatağın ise annesine ait olduğunu söyledi.
Annem de Alzheimer hastası evimiz dar geliyor. Onun için kapı girişine ona yatak yaptık. Ancak şu an rahatsızlandı ve hastaneye kaldırdık” dedi.
 
CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan getirdikleri mektubu veren Emel Atay’a teşekkür eden Ayten Çoban mektubu açtı ve okudu.
 
İŞTE KILIÇDAROĞLUNUN GÖNDERDİĞİ MEKTUP ŞÖYLE:
 
Değerli kardeşim,
Yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011’in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin.
 
Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz, Bu yıl, gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli.
 
Değerli Kardeşim,
2011 tüm isteklerinin gerçekleştiği yıl olsun. Dilerim 2011 Genel Seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir.
 
İktidara geldiğimizde başlatacağımız “Aile Sigortası” kapsamında doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum.
 
2011’de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen, lütfen bana yaz da CHP Genel Merkezi’ne bir telefon edip bildir. Yanında olabilir, o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem, ne mutlu bana.
 
Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim.
Kardeşçe sevgi ve saygılar…
 
Kemal Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı
Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2010, 23:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ae
ae - 13 yıl Önce

Tamamda ablamızın hangi derdine deva olunmuş.. Resmen oy talebinde bulunmuşlar ayıp yahu.. En azından ziyarete gidenlerin ablamızın bir kısım ihtiyaçlarınında giderildiğinide okusaydık bizlerde memnun olurduk. Hep ,bana ver ben sana verecem. Aynı teraneler

Selahattin Çırak
Selahattin Çırak - 13 yıl Önce

Sayın Başkan gösterdiğiniz samimi ilgiye
teşekkür eder .Bu tür etkinliklerin devamını bekler
saygılar sunarım

SIRADAKİ HABER