banner392

Doğa Canlılarını Koruma Derneği öncülüğünde toplanan yardımlar Manavgat’a gönderildi.

Pamukova Doğa Canlılarını Yaşatma ve Koruma Derneği tarafından Yangınlarda mağdur olan Manavgatlılar için toplanan yardımlar bu gece saat 24.00 te tırla Manavgat’a gönderildi.

Doğa Canlılarını Koruma Derneği öncülüğünde toplanan yardımlar Manavgat’a gönderildi.

Antalya’da devam eden orman yangınlarının zaman zaman kontrolden çıkıp evlerin yaşam alanlarına kadar gelidiği ve birçok canlının ahırlardaki ineklerin, koyun ve kuzuların da telef olduğu yangınlarda zarar görenler için ülke genelinde yapılan yardımlar gibi Pamukova da da yardım toplanmaya başlandı.

Doğa Canlılarını Koruma ve Yaşatma Dereği öncülüğünde başlatılan ilk yardımlar yardımseverlerin yaptıkları çeşitli yiyecek, içecek ve giyim, araç gereç nakdi ve aynı yardımlar ile doldurulan Tır Manavagat’a gitmek için yola çıkarıldı.

Tırı uğurlayan Doğcankor Başkanı ve yardımların toplanmasında emeğe geçen geçenler tırı uğurladıktan sonra mutlu bir şekilde bir birlerini kutladılar.

Denek Başkanı Özlem Çengel; Yakında 2. Tırı da göndereceklerini söyledi. Özlem Çengel Pamukova da 52 tane kendileri gibi dernek olduğunu ve derneklerle ileriki zamanlarda birlikte çalışmak istedikleri de söyledi.

MANAVGAT’A GİDEN TIRI YÜKLEMEK İÇİN BÖYLE ÇALIŞTILAR (işte o video)

 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER