banner392

İnternet yasağına tepki yağıyor

İnternet Yasağı'nın TBMM'de onaylanmasına sosyal medyadan tepki yağdı. Onaylanan yasa teklifi köşke gidecek. Ancak internet kullanıcıları Abdullah Gül'ün 2011 yılında Twitter'dan yasaklarla ilgili paylaştığı o tweeti RT ederek Cumhurbaşkanı'na mesaj gönderdi.

İnternet yasağına tepki yağıyor

İnternet erişimi ile ilgili maddeler, internete erişimin Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından engellenmesine olanak sağlıyor. Yeni maddeye göre, internet ortamında yapılan yayın içeriği nedeniyle özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiğini iddia eden kişiler, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına doğrudan başvurarak içeriğe erişimin engellenmesi tedbirinin uygulanmasını isteyebilecek.

Yasa teklifinin onaylanması ardından sosyal medyada tepkiler de yükselmeye başladı. Kullanıcılar yasağa çok sert tepki gösterirken, bazı kullanıcılar da köşke gidecek yasaya onay vermemesi için Abdullah Gül'e 2011 yılında kendisinin attığı o tweetleri RT etti.

İŞTE ABDULLAH GÜL'ÜN O TWEETLERİ


Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 20:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ridvan şahin
ridvan şahin - 10 yıl Önce

valla tüm partiler uçarak he demiştir. liderlerin dokunulamaz,ulaşılamaz,parti içi eleştirilemez.olmasını sağlayan ön seçim gibi demokrasinin olmazsa olmayanını ,tarihte böyle bir seçim sistemi yokmuş gibi davrananların,meçlis dışındada,eleştiriye tahammülsüzlüklerinin sembolüdür bu yasak.

SIRADAKİ HABER