banner392

Orhan Ünver; ‘Bu seçim belediyelerden memnuniyetle memnuniyetsizliğin seçimi olacak’

Gökgöz köyünde köy kahvesinde köylülere hitaben konuşma yapan MHP Büyükşehir belediye başkan adayı Orhan Ünver. “Bu seçim iktidardan, yani belediyelerden memnuniyetle memnuniyetsizliğin seçimi olacak.” dedi.

Orhan Ünver; ‘Bu seçim belediyelerden memnuniyetle memnuniyetsizliğin seçimi olacak’
 Köy kahvesinde MHP liler gelmeden önce kahve içinde hazırlanan konuşma yerine Atatürk ün büstü getirildi. Konuşma masası önüne konulan Atatürk büstü önünde konuşan Ünver.

Sakarya nın tüm ilçelerinde merkezinden olduğu gibi seçim Adalet ve kalkınma Partisi ile MHP arasında geçiriyor. Pamukova da da Ak Partisinin adayı Cevat Keser beyle ile Milliyetçi Hareket Partisi adayı Abdullah bey arasında geçiriyor.

Büyükşehir de de mevcut belediye başkanı Zeki Toçoğlu bey ve Milliyetçi Hareket Partisinin adayı şahsım Orhan Ünver arasında geçiyor. Seçime kadarda bunun böyle geçeceği kanaatindeyiz. Bizim Pamukova ve diğer ilçelerden de aldığımız intibağ bu şekilde olduğu için, ben buradan şuraya gelmek istiyorum. Bu seçim iktidardan, yani belediyelerden memnuniyetle memnuniyetsizliğin seçimi olacak.

“PAMUKOVA DA SEÇİM ÇEŞİTLİ SİYASİ PARTİLERDEN GEÇMİŞ DÖNEMLERDE ADAY OLMUŞ GEZMEDİĞİ YER KALMAMIŞ, ARTIK HEYECANI BİTMİŞ BİR ADAYLA BİZİM ADAYIMIZ ARASINDA GEÇECEK”

Bunun için çeşitli siyasi partilerden geçmiş dönemlerde aday olmuş gezmediği siyasi parti kalmamış ve artık kenarında köşesinde oturup eski bir belediye başkanı olarak anılması gereken biri aday heyecanı yitirmiş bir adayla, bizim adayımız hem kendisini kanıtlamış kariyeri belli, düzgün ve bizim kefaletimize ihtiyacı yok ama Milliyetçi Hareket Partisinin kefaletini ortaya koyduğu bir adayla sizleri karşısına çıkmış Milliyetçi Hareket Partisi. Onunu için bu kıyaslamayı iyi yapmak lazım diye düşünüyorum.

30 Mart seçimlerinde bu kıyaslamayı iyi yapabilirsek, bu kıyaslamanın neticesinde Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi olacak. Önümüzdeki Aralık ayında yapılması gereken bir Türkiye de genel seçim olacak. Bu şekildi bir 30 Mart seçimlerine gidiyor Türkiye, Türkiye de seçim bu şekilde cereyan ettiği için, bu seçimin neticesi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gelecek. Belki Recep Tayip Erdoğan bu seçimler neticesinde Cumhurbaşkanlığına aday olacak, belki de; İnşallah bizim temennimiz o, Cumhurbaşkanlığını artık rüyasında, hayallerinde görecek, Cumhurbaşkanlığına aday bile olamayacak. Ülkede bu şekilde kendinden kurtulmuş olacak.

BAŞBAKANA YÜKLENEN ORHAN ÜNVER ÇIRAK DİYE GELDİLER USTALIK DÖNEMİ DİYE KANDIRMAYA DEVAM EDİYORLAR.

SÖZLERİNE TÜRKİYE DE SON GÜNLERDE GÜNDEME DAMGA VURAN YOLSUZLUKLARLA DEVAM EDEN ORHAN ÜNVER. ÜLKEYİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRMEK İSTEYENLER OLDUĞUNU DA SÖYLEDİ.

Yarın Türkiye kan gölüne dönerse, bu başbakan da başımızda olursa ve bize derse ki! Çok safmışız bebek tatili de bizi aldattı derse, kardeş kardeşi vururken Türkiye ne hale düşecek, bunu sizin dikkatlerinize sunmak isterim.

Değerli hemşehrilerimden Adalet ve Kalkınma Partisine oy veren hemşehrilerimize sesleniyorum. Oy vermeyi düşünenlere sesleniyorum. Ne olur şu dediklerimizi bir dikkate alın. Bir düşünün bu göreve bu arkadaşları, bu hükümeti, bu başkanı siz Türkiye kötü olsun diye getirmediniz, Türkiye bölünsün diye getirmediniz. Biz bunu biliyoruz. İyi niyetlerle en son 3. Defa sizden ustalık dönenim bir kere daha oy verin dedi öyle oy aldı sizden.

YARIN ÖBÜR TÜRKİYE KAN GÖLÜNE DÖNERSE, BİR KARDEŞ KAVGASI İÇİNE GİRERSEK, 30 MARTTAN SONRA TÜRKİYE Yİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRİRLERSE Kİ BUNUN HAZIRLIĞINI YAPIYORLAR. DOĞU ANADOLU DA, GÜNEYDOĞU ANADOLU DA HER EVDE ELİ SİLAH TUTANA SİLAH DAĞITIYORLAR. BUNU BİLİN. DEDİ.

(Orhan Ünver eliyle kahvehane duvarında afişi görülen Pamukova AKP adayı Cevat Keseri de göstererek.)

“Alın işte bir tanesi de burada buda ustalık için diyor. Ne ustalığı, ne ustası sen çırak olamamışsın. Hala ustalıktan bahsediyorsun. “ dedi. Ünver’in bu sözleri büyük alkış aldı.

Türkiye ye çırak olamayacak bir başbakan’a belki ustalık 3. Döneminde Türkiye'yi bir yerden bir yere getirir diye oy verdiniz. Bu kötü olsun diye vermediniz. Biz sizi kınamıyoruz. Ayıplamıyoruz. Suçlamıyoruz. Ama bakın; Bu mahalli idareler seçimi tamda bu işler için bir fırsat ve değerli hemşehrilerim, en azından başbakana sevginiz falanda olabilir, ona da saygı duyuyoruz. Ama bu seçimde ne olur elinizi vijdanınıza koyarak oy veriniz”dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 03:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER