banner392

Gelecek Partisi ilçe başkanları bir araya geldi

Gelecek Partisi Sakarya ilçe başkanları bir araya geldi. İl Başkanı Ender Serbes, ilçe başkanları ile parti çalışmaları ve ilçelerindeki durum hakkında görüş alış-verişinde bulunduklarını belirterek, “Çok verimli bir buluşma oldu.” dedi.

Gelecek Partisi ilçe başkanları bir araya geldi

Serbes, yaptığı açıklamada, ilçe başkanları ile büyük bir uyum içinde çalıştıklarını söyledi. İlçe başkanları ile, ilçelerinde yapılan çalışmaları değerlendiklerini ifade eden Serbes, “Çok güzel, çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlçe başkanları ilçesinde yaptığı çalışmaları paylaştı. Fikir alışverişinde bulunduk. ‘Akıl akıldan üstün ‘derler. Güzel fikirler ortaya çıktı. Zaman zaman böyle bir araya geleceğiz. Milletimize nasıl daha iyi ulaşırız, nasıl daha iyi hizmet verebiliriz, seslerini daha iyi nasıl duyurabiliriz bunları konuştuk. Arkadaşlarımızda büyük bir hizmet aşkı ve şevki olduğunu gördük.” diye konuştu.

TOPLUMUN TÜM KESİMLERİ ENDİŞELİ

Ender Serbes, Türkiye’de bir yönetim krizi olduğunun altını çizerek, toplumun bütün kesimlerinin endişeli olduğunu vurguladı. AKParti iktidarının özellikle son yıllarında ekonomi, adalet, eğitim, sağlık ve diğer tüm alanlarda büyük bir çöküşe sebep olduğunu belirten Serbes, Daha düne kadar ekonomi şahlanıyor diyorlardı. Bu gün acı reçeteden bahsediyorlar. Ülkenin içinde bulunduğu durum gerçekten vahim. Toplumun tüm kesimleri endişeli. Yoksulluk, yokluk, işsizlik giderek artıyor. Ülke büyük bir uçuruma doğru sürükleniyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifası, ülkenin içinde bulunduğu acı tabloyu bütün boyutlarıyla ortaya çıkardı.” diye konuştu.

ALTERNATİFLERİ YOK ZANNEDİYORLARDI

İktidarın ‘biz ne yaparsak yapalım alternatifimiz yok, millet bize mecbur’ gözüyle baktığını, bu sebeple halktan kopuk yaşadıklarını anlatan Serbes, şunları kaydetti: Kendilerine göre alternatifsizliği istismar ettiler. ‘Biz siyah renge beyaz desek bile millet bize inanır siyaha beyaz der ’ düşüncesindeydiler. Milletti bu kadar hafife aldılar. Gerçeklerden kopup kendi hayal dünyalarında yaşamaya başladılar. Ama artık alternatif var. Saraya kapanan, halktan kopan, halkın derdiyle değil de, bir avuç çıkarcının ekseninde dönen iktidar sahipleri, artık milletin Gelecek Partisi’ne olan teveccühünü gördü. Yeniden hukuk, adalet ekonomi demeye başladılar. Ancak çok geç kaldılar. Artık milletin gönlünden de gönden de düştüler. Çok ah aldılar, çok hak yediler.”

TÜRKİYE’NİN GELECEK PARTİSİNE İHTİYACI VAR

Türkiye’nin Gelecek Partisi’ne ihtiyacı olduğunu ifade eden Serbes, Partimiz neden bu kadar teveccüh görüyor biliyor musunuz? Çünkü en başından beri , herkesin korkup sindiği günlerde, eğilmeden, bükülmeden ‘hak, adalet’ diyordu. Zor zamanda konuşuyor, mağdur olanların sesini korkusuzca dile getiriyordu. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ‘Ülke sahipsiz değil, Türkiye bir aileye ve çıkar çevresine bırakılamaz’ diyordu. Tüm bunları milletimiz gördü. Milletimiz ülkemizin geleceği için Gelecek Partisi’ne ihtiyaç olduğunu gördü. Bu teveccühe layık olacağız. İlimizde, ilçemizde çok çalışacağız. Türkiye’nin geleceği aydınlık olacak inşallah” şeklinde konuştu.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER