banner392

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Sakarya ya geliyor. Karasu’daki BMC Fabrikası’nın temelini atacak olan Erdoğan daha sonra Sakarya Spor Salonu’nda partisinin yerel seçimlerde yarışacak adaylarının tanıtım törenine katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya’ya geliyor

Saat 13.00 te Karasu da temel atacak.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın ilimize geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 13.00’te BMC Otomotiv’in Karasu'daki "stratejik üssün" temelini atacak. Törende şirketin gelecek 50 yıllık vizyonu da açıklanacak. Törene Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın yanı sıra iş dünyasının önemli temsilcilerinin de katılması bekleniyor.

Karasu da BMC Kamyon Filmini izleyecek
Törende, BMC Karasu Fabrikası'nın temeli atılacak, canlı bağlantıyla BMC İzmir Pınarbaşı Fabrikası'nın açılışı gerçekleştirecek ve BMC POWER'ın geliştirdiği yerli ve milli motor çalıştırılacak. Törende, Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleştirilen IAA Otomotiv ve Yan Sanayii Fuarı'nda ilk kez dünya sahnesine çıkan BMC Tuğra kamyonu için hazırlanan reklam filminin ilk gösterimi de yapılacak.

Saat: 15.00 te Belediye başkan aday tanıtımı yapacak
Temel atmada BMC POWER'ın geliştirdiği yerli ve milli motor çalıştırılacak. BMC, Sakarya'da tekerlekli muhtelif zırhlı araç, paletli zırhlı araç, lazer silahı, insansız zırhlı araç, dizel motor, hızlı tren, metro, bölgesel tren gibi raylı sistem araçları üretecek. Erdoğan 15.00’te Sakarya Spor Salonu’nda partisinin belediye başkan adaylarını tanıttıktan sonra adaylarla Ernaz Tesisleri’nde yemek yiyecek.

Pamukova Belediyesi önünden otobüsler kaldırılacak.

Cumhurbaşkanını  karşılamak için Pamukova belediyesi önünden otobüsler kaldırılacak.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER